Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.
Uw gegevens
label
42%
korting

Boonstoppel Garantie Exqua D'Or Hoogglans

Op voorraad
Een hoogwaardige lak voor het afschilderen van schilderwerk buiten. Vanwege de superieure glans en het duurzame en streeploze resultaat, is het een zeer geschikte aflak voor buiten....Verder lezen
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
Rond uw bestelling af binnen uur.
Vragen over dit product?
Beschrijving

Kies voor bolle glans met Boonstoppel Garantie Exqua D'Or Hoogglans

Boonstoppel Garantie Exqua D'Or Hoogglans is een hoogwaardige lak voor het afschilderen van schilderwerk buiten. Vanwege de superieure glans en het duurzame en streeploze resultaat, is het een zeer geschikte aflak voor buiten. Het wordt vooral toegepast op gegronde constuctievaste delen, zoals kozijnen en deuren. Vanwege de prachtige glans die langdurig mooi blijft, is het een veelgebruikte verf voor monumentale panden. Boonstoppel Garantie Exqua D'Or Hoogglans is ook aan te brengen op verflagen die intact, geschuurd en gereinigd zijn. Ook metaal kunt u met deze verf aflakken, als het gegrond is met een roestwerende grondverf.

Kenmerken

  • Hoogglans aflak
  • Bolle glans die langdurig mooi blijft
  • Aanbrengen op gegrond hout of metaal
  • Zeer geschikt voor monumentale panden, maar ook voor hardhouten kozijnen en deuren
  • Aflak voor buiten
  • Sterk dekkend
  • Uitstekende vloeiing
  • Gemakkelijk te verwerken

Geniet van een streeploos resultaat met Boonstoppel Garantie Exqua D'Or Hoogglans

Vanwege de superieure vloeiing van Boonstoppel Garantie Exqua D'Or Hoogglans, is het mogelijk om een prachtig streeploos eindresultaat te krijgen. Het beste eindresultaat krijgt u met de juiste voorbereiding. Behandel het hout of het metaal voor met een grondverf zoals de Exqua D'or Grondverf. Nadat u de grondverf opschuurt en stofvrij maakt, kunt u de Boonstoppel Garantie Exqua D'Or Hoogglans aanbrengen.

Bestel alle benodigdheden eenvoudig bij Verfstein!

Voor een streeploos resultaat brengt u de aflak aan met een speciaal daarvoor bestemde roller of kwast. Naast Boonstoppel Garantie Exqua D'Or Hoogglans, kunt u ook de hulpmiddelen voor een optimale verwerking online bestellen bij Verfstein.nl. Voeg de verf in de gewenste kleur en de andere benodigdheden toe aan uw bestelling en bestel voor 23.59 uur. Wanneer u voor dit tijdstip bestelt, zal uw bestelling vaak de volgende werkdag nog bezorgd worden. Zo kunt u snel aan de slag met de afwerking van uw buiten schilderwerk.

Kenmerken
BasisTerpentine verdunbaar (alkyd)
LocatieBuiten
UitstralingDekkend
OndergrondHout, hout (gegrond), metaal (geprimerd), kunststof (geprimerd)
Droogtijd16 uur
EAN Code8716242673590
Reviews