Een aantal van de RAL kleuren zijn zeer populair in het verzorgen van een specifieke sfeer in en om een woning. Zo is de kleur RAL 7016 antracietgrijs een populaire kleur voor diverse oppervlakken in en om het huis van veel mensen.

Verder lezen
label
Onze
keuze
Sigma S2U Nova Satin
Een zeer krasvaste en slijtvaste zijdeglans lak. De verf is op waterbasis en is ...
Sikkens Rubbol XD High Gloss
Sikkens Rubbol XD High Gloss wordt gezien als de meest duurzame en beste buitenl...
Sikkens Alphacryl Pure Mat SF
Sikkens Alphacryl Pure Mat SF is een extreem matte muurverf voor binnen. De verf...
Sigma Sigmatex Superlatex Satin
Een zijdeglans muurverf die u zowel binnen als buiten kunt gebruiken. De verf is...
Sigma  Sigmapearl Plafond
Het afwerken van plafonds en wanden die mooi wit moeten blijven. Geschikt voor o...

Kleur RAL 7016 antracietgrijs

  • Veelzijdig in kleurcombinaties
  • Zeer populaire RAL kleur
  • Moderne en luxe uitstraling
  • Lastig te combineren met donkere kleuren

Een moderne, strakke, maar ook warme kleur

Een aantal van de RAL kleuren zijn zeer populair in het verzorgen van een specifieke sfeer in en om een woning. Zo is de kleur RAL 7016 antracietgrijs een populaire kleur voor diverse oppervlakken in en om het huis van veel mensen. Veel mensen vinden namelijk dat het een rustige en moderne uitstraling biedt. Bovendien is het uitstekend te combineren met veel lichte kleuren. Zoals bij iedere RAL kleur is het mogelijk om kleur RAL 7016 antracietgrijs te gebruiken als hoofdkleur of als ondersteunende kleur. De hoofdkleur is vaak de kleur waarmee de meeste muren en houten oppervlakken geverfd worden. Terwijl de ondersteunende kleur ook gebruikt kan worden als accentkleur.

Kenmerken

  • Veelzijdig
  • Modern en strak, maar ook warm
  • Luxueuze uitstraling
  • Stoer en robuust
  • Beschikbaar in muurverf, houtlak en meer

Geniet van de veelzijdige kleur RAL 7016 antracietgrijs

De kleur RAL 7016 antracietgrijs is beschikbaar in diverse soorten verf van verschillende merken. Dit komt omdat het een RAL kleur is. De RAL kleuren hebben allemaal een speciale kleurcode zodat het gemakkelijker is om verf bij te laten mengen of de verf voor muren en houten oppervlakken overeen te laten komen. Antracietgrijs wordt ook regelmatig voor het schilderen van kozijnen en deuren in en om het huis gebruikt. Meestal komt het voor dat de kleur wordt aangebracht in combinatie met een heel lichte kleur om een prachtig contrast te creëren.

Bestel de kleur RAL 7016 antracietgrijs in alle soorten verf bij Verfstein

De kleuren waar de kleur RAL 7016 antracietgrijs het meest mee wordt gecombineerd zijn vaak RAL 9010 zuiver of gebroken wit en RAL 9001 crème. RAL 9010 zorgt voor een fris contrast met antracietgrijs en is ideaal voor het realiseren van een moderne uitstraling. RAL 9001 haalt het warme aspect van antracietgrijs meer naar boven. Bij Verfstein kunt u allerlei soorten verf in de kleur RAL 7016 antracietgrijs bestellen.