De kleur RAL 7032 is een klassieke kleur die een echte aanwinst is in de grijstinten van de RAL Classics collectie. De kleur wordt ook wel kiezelgrijs genoemd. Het is een populaire kleur om te gebruiken op muren in woningen.

Verder lezen
label
Onze
keuze
Sigma S2U Nova Satin
Een zeer krasvaste en slijtvaste zijdeglans lak. De verf is op waterbasis en is ...
Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin
Een zijdeglans lak op waterbasis. Geschikt voor het schilderen van keukenkastjes...
Sigma Sigmatex Superlatex Matt
Een universele matte muurverf die te gebruiken is op muren en plafonds binnen, a...
Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean
Een matte muurverf voor binnen, met als belangrijkste eigenschappen: zeer vlekaf...

Kleur RAL 7032

  • Past in ieder interieur
  • Veel gebruikt op muren
  • Warme ondertoon
  • Lastig te combineren met koele kleuren

Klassieke kleur RAL 7032 voor muren

De kleur RAL 7032 is een klassieke kleur die een echte aanwinst is in de grijstinten van de RAL Classics collectie. De kleur wordt ook wel kiezelgrijs genoemd. Het is een populaire kleur om te gebruiken op muren in woningen. Het heeft een warme ondertoon en past bij iedere interieurstijl. De warmte die de kleur uitstraalt maakt dat het altijd een uitstekende keuze is voor muurverf in de woonkamer. Het creëert sfeer en zorgt voor een gemoedelijke samenhang in de ruimte.

Kenmerken

  • Veelzijdig
  • Warme gele ondertoon
  • Ideaal voor muren
  • In alle soorten en afwerkingen beschikbaar
  • Klassieke grijstint

Vaste RAL kleurcode

Combineren met de kleur RAL 7032 is vaak uitdagend of zeer eenvoudig. De meest voorkomende combinatie is met RAL 9010 of RAL 9001. Deze wittinten dienen als perfecte basis voor kiezelgrijs. Deze soorten wit hebben ook een warmere ondertoon, waardoor de kleuren elkaar kunnen versterken en een gemoedelijke sfeer creëren. Wilt u niet alleen de muren, maar ook een kozijn of deur in deze kleur schilderen? Dan kunt u gebruikmaken van de unieke eigenschappen van RAL kleuren. Een RAL kleur heeft een vaste kleurcode. Dit betekent dat een verfkleur van ieder merk in deze kleur te mengen is.

Snelle levering bij Verfstein

Ongeacht waar in en om het huis u de kleur RAL 7032 wilt aanbrengen, bij Verfstein kunt u kiezen uit diverse soorten en merken verf in deze kleur. Zo kunt u de kleur zowel binnen als buiten gebruiken op uw kozijnen. Bij Verfstein kunt u de gewenst verf in deze kleur gemakkelijk online bestellen. Plaatst u de bestelling voor 23.59 uur? Dan wordt de bestelling vaak de volgende werkdag al bij u bezorgd. Zo kunt u snel aan de slag met verf in de kleur RAL 7032.