De getoonde kleuren op onze website zijn indicatief. Wij hebben ons best gedaan om de kleurstalen van de verschillende kleurenwaaiers zo goed mogelijk na te bootsen. Ieder beeldscherm is echter weer anders ingesteld. De uitstraling van de digitale kleurvoorbeelden zijn dan ook ter inspiratie en wijkt af van de daadwerkelijke kleurstaal. Daarnaast zijn kleureffecten als mat, glans en metallic moeilijk over te brengen. Wij raden u aan om de kleur te bepalen aan de hand van échte kleurstalen. Als u die niet hebt, ga dan naar onze winkel of bestel een (leen)kleurenwaaier. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Garantie

De kleurcode en/of -naam die u kiest met de kleurkiezer zorgt ervoor dat wij exact die kleur voor u op aanvraag mengen met officiële mengpasta’s en fabrikant onderhouden verfmengmachines. Op alle mengkleuren geven wij kleurgarantie.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar service@verfstein.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Het is voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.