In onze webwinkel kunt u veilig en eenvoudig de beste verf kopen in de mooiste kleuren. Sinds enkele jaren zijn wij door stichting WebwinkelKeur gecertificeerd. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent met uw aankoop in onze webshop. Onze klanten beoordelen onze service gemiddeld met een 9,5. Daar zijn wij natuurlijk hartstikke trots op!

Op deze pagina leest u enkele ervaringen en reviews van klanten die eerder een bestelling hebben gedaan op Verfstein.nl. Heeft u hulp of advies nodig met uw verfklus? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan 6 dagen per week voor u klaar.

 

Uitgelichte reviews Verfstein.nl

De website is overzichtelijk en duidelijk. De prijzen zijn zeer concurrerend en de bestellingen zijn snel klaar. Als ik informatie nodig heb en ik bel hen dan nemen ze van Verfstein de tijd om deskundig advies te geven.
Johan Korenberg

Supersnel en correct! Niets meer aan doen…houden zo!
Dick de Rijke

Aanvankelijk twijfel of dit een betrouwbare partij is maar geen seconde spijt gehad. ‘s Ochtends besteld en ‘s avonds mijn verf geleverd. Perfect!
Eric

Wat een vriendelijke sfeer ! Ik had net een bestelling afgerond met een betaling toen ik me bedacht dat ik ook nog schuurpapier nodig had. Gebeld, en het werd meteen toegevoegd aan de reeds gedane bestelling door een vriendelijke medewerker via via een betaalverzoek. Geen dubbele verzendkosten!
Gert Camfferman

Bij Verfstein.nl wordt service nog met een hoofdletter geschreven. Woensdag besteld, vrijdag in Duitsland geleverd. Repair Care producten voor een zeer voordelige prijs. Alles TOP: Service Produkten Levering Bedankt tot een volgende bestelling.
Linus Cornelissen

Top klantenservice! Absoluut een aanrader!
Miel Moelans

Positieve eerste ervaring! Heb niets aan te merken op het gehele proces; voor herhaling vatbaar, en een aanrader voor anderen.
Bas van Kessel

Op de website wordt zeer grondig uitleg gegeven hoe het product te gebruiken. En ook de juiste uitleg want waar een andere site zei niet tussendoor te hoeven schuren, legde Verfstein helder uit waarom wel. Die omschrijving klopte ook precies, dat de ‘haren’ van het hout omhoog gaan staan na de eerste laklaag en dat licht opschuren geadviseerd wordt. Erg heldere uitleg! Levering snel en met zeer attent vol kaartje erbij. Dikke 10 voor service!
Saskia C.

Wow! Dit is de eerste keer dat Ik iets besteld van Verfstein.nl. en Ik ben verkocht.. Geweldig producten en zeer professionele service.. een aanrader.. Als Ik in de toekomst iets nodig heb, dan hoeft Ik verder niet te zoeken voor een andere leverancier!! Toppers!! Dank je wel
Adrian Farmer

Wat een geweldig mensen. Bestelling werd veel sneller geleverd dan was afgesproken. Ook de bezorgdienst was geweldig, daar kunnen velen nog wat van leren. Heel erg bedankt
Paul Luiten

Goede en snelle service. Perfect verpakt en goede kwaliteit van de verf.
Liana Hak

Zeer prettige ervaring gehad met Verfstein. Werd persoonlijk geholpen met het kiezen van de juiste verf. Bestelling werd snel en zorgvuldig afgeleverd. Van harte aanbevolen!
SJ Bekkers