U heeft als consument het recht om uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van redenen te herroepen. U heeft na herroeping nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. 

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

Houdt u er rekening mee dat de bestelde artikelen ongebruikt en/of onbeschadigd dienen te zijn. Daarnaast is het verplicht dat u vooraf uw retour aanmeldt binnen de retourtermijn van 14 dagen na aankoop. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

LET OP: De kleuren die wij speciaal voor u mengen of op maat voor u maken zijn uitgesloten van het herroepingsrecht. Deze kunt u dus niet retourneren. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Hoe werkt retourneren?

Stap 1: Retour aanmelden
Stuur een e-mail onder vermelding van herroeping en bestelnummer naar service@verfstein.nl en/of vul het Modelformulier voor herroeping in.

Stap 2: Artikelen retourneren
Stuur de betreffende artikelen die u wenst te retourneren naar ons terug. Ons adres is:

Verfstein.nl
t.a.v. Retouren
Vechtstraat 68
8021 AZ Zwolle

Kruis op de pakbon aan welke producten u retourneert. Op die manier kunnen wij uw retour sneller verwerken. De verzendkosten zijn voor eigen rekening en geheel op eigen risico. Eventuele schade aan het door ons ontvangen product kan betekenen dat wij de kosten hiervan in mindering brengen op het te crediteren bedrag.

Stap 3: Terugbetaling
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Wanneer en op welk rekeningnummer stort u het retourbedrag terug?
Wij streven er naar om uw retour binnen 14 dagen te verwerken. Wij storten het bedrag terug op de betaalmethode waar u online heeft betaald. 

Tip: kruis op de meegeleverde pakbon aan welke producten u heeft geretourneerd. Dit scheelt aanzienlijk qua tijd met de verwerking van uw retour. Wij kunnen u vervolgens sneller terugbetalen.

Heeft u vragen over uw retour? Neem dan gerust contact met ons op.