Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.
Uw gegevens
label
38%
korting

Boonstoppel Garantie Exqua D'Or Grondverf 1 liter

Op voorraad
Uitstekend geschikt om te gebruiken als grondverf voor timmerwerk buiten. Het biedt een goede dekking en sterke weerbestendigheid als basis voor het verfsysteem van het hout buiten....Verder lezen
Vragen over dit product?
Beschrijving

Sterke basis met Boonstoppel Garantie Exqua D'Or Grondverf

Boonstoppel Garantie Exqua D'Or Grondverf is uitstekend geschikt om te gebruiken als grondverf voor timmerwerk buiten. Het biedt een goede dekking en sterke weerbestendigheid als basis voor het verfsysteem van het hout buiten. De grondverf is gemakkelijk aan te brengen op gereinigde houten oppervlakken. Denk hierbij aan timmerwerk op de gevel van een woning. Bovendien is het mogelijk om Boonstoppel Garantie Exqua D'Or Grondverf aan te brengen op metaal. Dit metaal hoort dan wel voorzien te zijn van een roestwerende grondverf of primer. Vanwege de synthetische basis van alkydhars, is Boonstoppel Garantie Exqua D'Or Grondverf zeer geschikt voor gebruik buiten, maar niet voor binnen.

Kenmerken

  • Grondverf voor buiten
  • Voor het gronden van hout en metaal
  • Soepel in verwerking
  • Vloeit prettig
  • Uitstekende dekking
  • Reguleert vocht
  • Bestand tegen diverse weersomstandigheden

Verwerk Boonstoppel Garantie Exqua D'Or Grondverf eenvoudig

Voordat u Boonstoppel Garantie Exqua D'Or Grondverf kunt aanbrengen op een houten of metalen oppervlak, hoort het oppervlak gereinigd te worden. Eventueel bestaande verflagen kunnen intact blijven. Maak het oppervlak vetvrij en schuur het licht op, nadat de ondergrond opnieuw stofvrij is, kunt u de grondverf aanbrengen. Boonstoppel Garantie Exqua D'Or Grondverf is gemakkelijk te verwerken en hoeft meestal niet verdunt te worden omdat het prettig vloeit. U kunt de grondverf eenvoudig aanbrengen met een kwast of roller. Na droging heeft u een jaar de tijd om de grondverf af te schilderen.

Geniet van de snelle levering van Verfstein

De verf voor het afschilderen van deze grondverf en alle hulpmiddelen voor een dekkende grondlaag, vindt u bij Verfstein. U kunt alle benodigdheden voor het gronden en afschilderen van hout en metaal buiten bij ons bestellen. Wanneer u bij ons bestelt, kunt u al snel aan de slag met uw schilderklus vanwege onze snelle levering.

Kenmerken
BasisTerpentine verdunbaar (alkyd)
LocatieBuiten
Uitstraling-
OndergrondHout, hout (gegrond), metaal (geprimerd), kunststof (geprimerd)
Droogtijd16 uur
EAN Code8716242673521
Reviews