Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.
Uw gegevens
label
15%
korting

Uula Farfoil Diverse kleuren 2,7 liter

2 op voorraad
Uula Farfoil is een buitenverf, in 1 laag dekkend, geheel mat. Farfoil is een natuurvriendelijke matte verf voor buiten....Verder lezen
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
Rond uw bestelling af binnen uur.
Vragen over dit product?
Beschrijving
Plus- en minpunten
 • natuurvriendelijke verf
 • voorziet het houtwerk van een ademende, beschermende laag.
 • gebruiksvriendelijk

  Super actie! OP=OP⁠
  Weggooien is zonde.. Wij hebben Uula Farfoil in de sale. Met deze blikken verf is niets mis, alleen gaat deze bij ons uit het assortiment.

  Uula Farfoil

  Uula Farfoil is een buitenverf, in 1 laag dekkend, geheel mat. Farfoil is een natuurvriendelijke matte verf voor buiten. Met één laag Farfoil verkrijgt u een mooi mat oppervlak die uw houtwerk vijf jaar lang beschermt. De verf bestaat uit gekookte lijnolie en als kleurstof worden oker, aardverfstoffen en recycling titaanwit gebruikt. Farfoil bevat ca. 10% aromaatvrij oplosmiddel (reukarme paraffine). Farfoil is onbeperkt houdbaar, gebruiksklaar en ruikt aangenaam. Verdunning en reinigen gereedschap: gomterpentijn.

  Farfoil is zeer geschikt voor het houtwerk van woningen en schuren. U kunt het toepassen op houten gevels, kozijnen, deuren, ramen, schuttingen en pergola’s. Farfoil heeft het voordeel dat het over oude verweerde verflagen kan worden aangebracht. Bovendien is het schilderen van de zichtzijde voldoende. Eén laag zorgt al voor een uitstekende dekking.

  Kenmerken
  Basis-
  LocatieBinnen en buiten
  UitstralingMat
  Ondergrondnieuw onbehandeld hout en hout dat eerder is behandeld met transparante of dekkende lijnolie, alkydverf of beits.
  Gebruiksklaar?Ja
  Reviews