Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.
Uw gegevens
label
40%
korting

Sikkens Rubbol EPS 1 - 2,5 Liter

Op voorraad
Een vochtregulerende, halfglanzende overgrond- en aflak voor buiten. Geschikt voor het schilderen van houtwerk, gevelbetimmeringen, schuren en andere grotere houten oppervlakken maar ook voor onderhoud aan kozijnen en deuren...Verder lezen
Vragen over dit product?
Product informatie

Sikkens Rubbol EPS kopen? Het is een overgrond en aflak voor buiten, op basis van halfglans. Een populaire keuze bij vakschilders en doe-het-zelvers, die daarmee kiezen voor de best mogelijke kwaliteit. De lak is goed geschikt om te overgronden of te aflakken, bijvoorbeeld als je daar gebruik van wilt maken op geveltimmerwerk. Het is een van de bekende toepassingen, waarmee je kiest voor een hoogwaardig product dat je eenvoudig en goedkoop online kunt bestellen.

Benieuwd naar de voordelen van Sikkens Rubbol EPS? We zetten er een paar voor je op een rij:

 • Vochtregulerend
  Dankzij deze overgrond en aflak kan het timmerwerk of de andere ondergrond wel blijven ademen. Het sluit de ondergrond niet af, terwijl je aan de andere kant wel kunt rekenen op hoogwaardige bescherming waar je weinig omkijken naar hebt.
 • Uitstekende vloeiing
  De uitstekende vloeiing van Sikkens Rubbol EPS maakt het een product om eenvoudig mee te werken. Ook als je daar weinig ervaring mee hebt kun je er op een mooie egale en dekkende manier mee schilderen.
 • Hoge dekkracht
  De dekkracht van deze aflak en overgrond is uitzonderlijk goed. Het is een fijn product om mee te werken, ook in de lichtere kleuren waar je voor buiten gebruik van wilt maken.
 • Makkelijk verwerkbaar
  De makkelijke verwerking maakt het een populaire keuze bij doe-het-zelvers, ook als ze daar weinig ervaring mee hebben. Aan de andere kant gebruiken ook vakschilders graag Sikkens Rubbol EPS, dankzij de goede eigenschappen van deze aflak en overgrond.
 • Goed weerbestendig
  Voor buiten ben je het best af met een verfproduct dat goed bestand is tegen de invloeden van het weer. Sikkens Rubbol EPS is uitstekend weerbestendig, waardoor je je daar in ieder geval geen zorgen over hoeft te maken.
Technische informatie
 
Afwerking                     Halfglans
 
Droogtijd                      Ca. 2 uur
 
Overschilderbaar           Ca. 18 uur
 
Verdunning                   Niet verdunnen
Specificaties
BasisTerpentine verdunbaar (alkyd)
LocatieBuiten
UitstralingHalfglans
Ondergrondhout, hout (gegrond), metaal (geprimerd), kunststof (geprimerd)
Type verdunningNiet verdunnen
Verwerkingstemperatuur5 tot 30 graden
Gebruiksklaar?Ja
Reviews