Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.
Uw gegevens
label
40%
korting

Sigma WoodProtect 2 in 1 Matt 1 liter of 2,5 liter

Op voorraad
De vernieuwde versie van de Sigma Sigmalife Stain Matt. Deze impregnerende transparante beits op waterbasis is geschikt voor zowel buiten als binnen....Verder lezen
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
Rond uw bestelling af binnen uur.
Vragen over dit product?
Product informatie

Sigma WoodProtect 2 in 1 Matt is de vernieuwde versie van de Sigma Sigmalife Stain Matt. Deze impregnerende transparante beits op waterbasis is geschikt voor zowel buiten als binnen. Deze matte beits is vochtregulerend en accentueert de houtnerf, zodat de houtstructuur zichtbaar blijft. De Sigma WoodProtect 2 in 1 Matt is geschikt als 2-in-1 beits op rabatwerk, tuinhout, blokhutten etc. en als impregnerende eerste laag op maatvast houtwerk, zoals ramen, deuren en kozijnen.

WoodProtect 2 in 1 Matt kopen

De Sigma WoodProtect 2 in 1 Matt is de vervanger van de Sigma Sigmalife Stain Matt. In tegenstelling tot de Sigma Sigmalife Stain Matt heeft de Sigma WoodProtect 2 in 1 Matt een impregnerende werking. Deze nieuwe beits is hierdoor vooral geschikt voor impregneringsdoeleinden, waar de Sigma Sigmalife Stain Matt een hogere buitenduurzaamheid had als afwerklaag.

  • Let op: de Sigma WoodProtect 2 in 1 Matt is niet toepasbaar op tropische houtsoorten met in water oplosbare inhoudsstoffen, zoals Merbau.
Reviews