Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.
Uw gegevens
label
15%
korting

Osmo Vloeibare Onderhoudswas 3029 0,50 - 1 liter

Op voorraad
Osmo Vloeibare Onderhoudswas is geschikt om plekken op vloeren of meubels te behandelen. Denk hierbij aan slijtageplekken en hardnekkige vlekken....Verder lezen
Vragen over dit product?
Beschrijving
Plus- en minpunten
  • gemakkelijk en snel reinigen en verzorgen
  • voedt en verfrist slijtageplekken
  • verzorgt het hout
  • alleen geschikt voor plaatselijk gebruik

Waarvoor is Osmo Vloeibare Onderhoudswas geschikt?

Osmo Vloeibare Onderhoudswas is geschikt om plekken op vloeren of meubels te behandelen. Denk hierbij aan slijtageplekken en hardnekkige vlekken. De was is geschikt om plaatselijke plekken mee te behandelen. Vaak gaat het hierbij om plekken op vloeren en meubels die al eens behandeld zijn met een olie of was van Osmo. Bovendien is het uitsluitend te gebruiken op houten oppervlakken. Osmo Vloeibare Onderhoudswas is namelijk speciaal ontwikkeld voor behandeld hout dat wel wat verzorging kan gebruiken.

Kenmerken

  • Reinigt hardnekkige vlekken
  • Verzorgt hout
  • Gemaakt van natuurlijke wassen
  • Vermindert en verfrist slijtageplekken
  • Creëert geen filmlaag

Verfris slijtageplekken met Osmo Vloeibare Onderhoudswas

Met Osmo Vloeibare Onderhoudswas kunt u slijtageplekken verfrissen en verzorgen, zodat ze minder opvallen. U kunt de was het best lokaal gebruiken. U hoeft dus niet direct de hele vloer te behandelen met Osmo Vloeibare Onderhoudswas. De was heeft namelijk het meeste effect wanneer het plaatselijk wordt aangebracht. Wanneer er een slijtageplek is ontstaan, behoudt u het beste resultaat door de plek een aantal keren per jaar te behandelen. De was kan aangebracht worden met een microvezeldoek, voor een goede opname en afgifte van het product.

Reiniging en verzorging tegelijkertijd

De Osmo Vloeibare Onderhoudswas is niet alleen geschikt voor het gericht behandelen van slijtageplekken. De was kan ook hardnekkige vlekken verwijderen. Met deze was kunt u vlekken van vet en schoenpoets van uw vloer of meubel verwijderen. Het grote voordeel van deze was is dat het de vlek verwijdert, zonder de vloer te beschadigen. Osmo Vloeibare Onderhoudswas reinigt en verzorgt tegelijk. Hierdoor wordt het hout niet alleen schoon, maar wordt het ook verzorgd en gevoed. Omdat de was is gemaakt van natuurlijke bestanddelen, wordt het hout gevoed. Hierdoor behoudt het een goede uitstraling.

Kenmerken
Basis-
LocatieBinnen
Uitstraling-
OndergrondHout
Type verdunning-
Verwerkingstemperatuur5 tot 30 graden
Gebruiksklaar?Ja
EAN Code4006850111411
Reviews