Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.
Uw gegevens

Little Greene Absolute Matt Emulsion Sample Pot 60 ml

Op voorraad
Een goed dekkende, reukarme matte finish. De afwasbare diepmatte finish is zeer geschikt voor slaapkamers, woonkamers, eetkamers en andere ruimtes die niet intensief gebruikt worden....Verder lezen
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
Rond uw bestelling af binnen uur.
Vragen over dit product?
Beschrijving
Plus- en minpunten
 • Dekkend
 • reukarm
 • milieuvriendelijk

  Little Green Absolute Matt Emulsion is een goed dekkende, reukarme matte finish. De afwasbare diepmatte finish is zeer geschikt voor slaapkamers, woonkamers, eetkamers en andere ruimtes die niet intensief gebruikt worden.

  Met een bijna onzichtbaar, laag glansgraad van slechts 3%, biedt Absolute Matt een sublieme kalkachtige afwerking, vaak aangeduid als ‘vlak matte’ verf. De verf droogt op tot een ongelooflijk matte afwerking, die karakter uitstraalt.

  Absolute Matt kan worden afgenomen met een vochtige doek of spons, waardoor het ook praktisch is voor in de moderne woning.

  Het kan worden gebruikt op verschillende oppervlakken, waaronder muren, plafonds en pleisterwerk. Absolute Matt is de perfecte keuze voor ruimtes met weinig drukte, zoals de slaapkamer, woonkamer, eet- en studeerkamers.

   Absolute Matt Emulsion bevat geen toegevoegde VOS en is vriendelijk voor het milieu. Het is ook huisdiervriendelijk en gecertificeerd als kindveilige verf, volgens BS EN71-3: 2019 (Toy Paint Regulations). Absolute Matt is bovendien volkomen veilig te gebruiken in kinderkamers, waardoor het een zeer slimme keuze is voor de gezinswoning.

  Kenmerken
  BasisWatergedragen
  LocatieBinnen
  UitstralingMat
  OndergrondMuren, plafonds en pleisterwerk.
  Type verdunningWater
  Verwerkingstemperatuur5 tot 30 graden
  Gebruiksklaar?Ja
  EAN Code5051836297015,5051836292010,5051836295011
  Reviews
  Dina De Jonge
  28-10-2023
  Goed dekkende muurverf
  Dina De Jonge
  28-10-2023
  Goed dekkende muurverf