Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.
Uw gegevens
label
32%
korting

Hermadix Temperzon Zonwerende Verf 1 liter

3 op voorraad
Met Temperzon heb je een milieuvriendelijk product dat de planten in je tuinkas beschermt tegen hitte. Je brengt een dunne laag aan op kunststof of glazen ruiten en de witte laag voorkomt dat de temperatuur in je kas of serre te hoog oploopt....Verder lezen
Vragen over dit product?
Beschrijving
Plus- en minpunten
 • wordt transparant bij regen

  Super actie! OP=OP⁠
  Weggooien is zonde.. Wij hebben deze over uit het assortiment.

  Met de blikken en de verf is niks mis.Dit product is alleen uit ons assortiment.

  Hermadix Temperzon Zonwerende Verf 1 liter

  Is daglicht in huis belangrijk voor je? Heb je een lichtkoepel, tuinkas of serre en geniet je van de zon maar is het tijdens lange periodes met mooi weer haast te veel van het goede? Dan breng je Temperzon aan op het glas. Door de witte laag wordt het licht getemperd en de binnentemperaturen lopen niet zo hard op. Wanneer het regent wordt de dunne laag transparant en droogt vervolgens weer wit op. Na verloop van tijd slijt de laag, dit milieuvriendelijke product is dus geen bescherming die voor altijd op het glas of kunststof zit. 

  Hermadix Temperzon is transparant wanneer het regent, maar regent niet van het oppervlak af. De laag slijt door extreme neerslag of veroudering. Het milieuvriendelijke materiaal tast het glas of kunststof niet aan. Na een regenbui droogt Hermadix Temperzon weer wit op en beschermt je telkens opnieuw tegen felle zon.

  Kenmerken
  BasisWatergedragen
  LocatieBuiten
  Gebruiksklaar?Ja
  Reviews