Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.
Uw gegevens
label
25%
korting

Copagro Expert Maskeerfolie Tape Geel 0.55mCopagro Masking tape geel met folie 0.55m x 20 m - 2,7m x 20m- 2,7m

Op voorraad
Een speciale schilderstape van rijstpapier in combinatie met statisch geladen, opgevouwen folie. Voor zowel binnen en buiten te gebruiken....Verder lezen
Vragen over dit product?
Beschrijving

Deze maskeerfolie met goldtape is een speciale schilderstape van rijstpapier in combinatie met statisch geladen, opgevouwen folie. Door de statisch geladen, opgevouwen folie kun je hem makkelijk uitrekken en zorgt het ervoor dat het plastic blijft plakken aan de ondergrond en daardoor op zijn plek blijft zitten. Deze is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Goldtape is bestand tegen UV stralen, waardoor het geschikt is voor binnen en buiten gebruik. Laat geen lijmresten achter.

Wanneer gebruik je de Maskeerfolie?

Deze Goldtape met afdekfolie is geschikt voor het snel en eenvoudig afplakken van kleine en grote oppervlaktes. Ideaal voor het afplakken langs plafonds, kozijnen of het afdekken van radiatoren. De tape is ideaal voor het creëren van strakke lijnen of afscheidingen. Dit samen maakt deze tape de ideale tape voor iedere professionele maar ook beginnende schilder/stukadoor.

Reviews