Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.
Uw gegevens
label
19%
korting

Epifanes Teak-O-Bello 500 ml

Op voorraad
beschermt teak en voorkomt voor langere tijd vergrijzing. Snel en eenvoudig aan te brengen. Biedt langdurige bescherming en voorkomt schimmelvorming....Verder lezen
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
Rond uw bestelling af binnen uur.
Vragen over dit product?
Beschrijving

Epifanes Teak-O-Bello beschermt teak en voorkomt voor langere tijd vergrijzing. Snel en eenvoudig aan te brengen. Biedt langdurige bescherming en voorkomt schimmelvorming. Bevat geen oplosmiddelen, tast kitnaden in teakdekken niet aan en is niet schadelijk .

Een watergedragen beschermingsmiddel voor teak en andere hardhoutsoorten. De unieke milieuvriendelijke formule beschermt het teak en voorkomt voor langere tijd vergrijzing. Snel en eenvoudig aan te brengen. Biedt langdurigere bescherming dan oplosmiddelhoudende teakolies en sealers en voorkomt schimmelvorming. Bevat geen oplosmiddelen en is niet schadelijk. Geschikt voor binnen en buiten. In tegenstelling tot vele teakolies tast Teak-O-Bello de kitnaden in teakdekken niet aan.

Toepassing:

Het onderhoud van teakdekken, teak relingwerk, -grepen en -stootlijsten en andere teakhouten delen aan boord. Voor binnen en buiten boven de waterlijn voor zowel zoet als zout water.

Advies:

Uitsluitend in één of twee dunne lagen aanbrengen op volledig droge ondergrond.

Kenmerken
Basis-
LocatieBinnen en buiten
Uitstraling-
OndergrondTeak, hard hout
Verwerkingstemperatuur5 tot 30 graden
Gebruiksklaar?Ja
EAN Code8715559022039
Reviews
Dick de Rijke
17-04-2023
Weet ik nog niet….nog niet gebruikt
Dick de Rijke
17-04-2023
Weet ik nog niet….nog niet gebruikt