Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.
Uw gegevens
label
30%
korting

Zwaluw Window Seal Easy 290 ml

Op voorraad
en professionele hybride beglazingskit voor beglazing en kozijnen die goed overschilderbaar is met watergedragen en synthetische verf....Verder lezen
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
Rond uw bestelling af binnen uur.
Vragen over dit product?
Beschrijving
Plus- en minpunten
 • uitstekend verwerkbaar.

  Zwaluw Den Braven Window Seal Easy 290ml

  De Zwaluw Den Braven Window Seal Easy is een professionele hybride beglazingskit voor beglazing en kozijnen die goed overschilderbaar is met watergedragen en synthetische verf. De Window Seal Easy van Den Braven is gemakkelijk te verwerken en eenvoudig glad te strijken, na het toepassen hardt deze beglazingskit onder vochtige omstandigheden uit tot een duurzame rubberen afdichting.

  Waar gebruik je die Zwaluw Den Braven Window Seal Easy voor?

  De Den Braven Window Seal Easy is een universeel toepasbare glaskit voor beglazing en kozijnen die goed verwerkbaar is en uitstekend te overschilderen met zowel watergedragen als synthetische verven. De Window Seal Easy kent een goede hechting op vele ondergronden als hout, u-PVC, geadoniseerd aluminium, polycarbonaat, polyester, ABS en roestvrij staal. De Window Seal Easy is niet geschikt voor natuursteen en spiegels.

  Eigenschappen

  • Uitstekend verwerkbaar.
  • Eenvoudig glad te strijken en af te werken.
  • Uitstekend overschilderbaar met watergedragen en synthetische verven.

  Wij adviseren door de grote beschikbaarheid en variatie in verschillende verfsystemen vooraf een hechtingsproef op te stellen om in de praktijk te kijken of het gewenste resultaat behaald wordt. Voor het beste resultaat raden wij aan om de kit pas na volledige uitharding te overschilderen. De Den Braven Window Seal Easy is tot 18 maanden na productiedatum houdbaar in een ongeopende verpakking mits bewaard op een droge plek.

  Kenmerken
  Basiswaterverdunbaar (acryl)
  Ondergrondbeglazing, hout
  LocatieBinnen
  DroogtijdDroogtijd
  EAN Code8711595011624
  Reviews