Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.
Uw gegevens
label
25%
korting

Den Braven Monustop 290 ml

Op voorraad
Wordt snel hardt waardoor je dit eenvoudig kunt overschilderen met alle soorten verf. Geschikt voor allerlei soorten beglazing; enkel, dubbel, monumentaal en figuurglas....Verder lezen
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
Rond uw bestelling af binnen uur.
Vragen over dit product?
Beschrijving

Den Braven Monustop is de vervanger voor ouderwetse stopverf. Den Braven Monustop wordt snel hardt waardoor je dit eenvoudig kunt overschilderen met alle soorten verf.

Den Braven Monustop online kopen!

Bestel hier voordelig Den Braven Monustop online. Je kunt met Den Braven Monustop een prachtig resultaat halen ten opzichte van traditionele stopverf. Het is geschikt voor allerlei soorten beglazing; enkel, dubbel, monumentaal en figuurglas.
Hierbij moet wel worden vermeld: 
Omdat randafdichtingen van isolatieglas door fabrikanten in samenstelling gewijzigd kunnen worden, zonder dit te vermelden, kan de verdraagzaamheid van de randafdichting met beglazingskitten niet door de leverancier van de beglazingskit worden gegarandeerd. Adviezen met betrekking tot de verdraagzaamheid van beglazingskitten met de randafdichting van isolatieglas zijn dus gebaseerd op ervaring en houden derhalve geen garantie in.

Kenmerken
Basiswaterverdunbaar (acryl)
OndergrondBeglazing
LocatieBinnen en buiten
DroogtijdDroogtijd
EAN Code8711595107464
Reviews
Ferd Wageningen
10-06-2023
Hoge verwachting maar nog niet gebruikt.
Ferd Wageningen
10-06-2023
Hoge verwachting maar nog niet gebruikt.