Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.
Uw gegevens
label
Prijs
topper

Boonstoppel Garantietex Acryl

Op voorraad
Een matte muurverf op waterbasis voor binnen. Gemakkelijk te verwerken en aan te brengen op alle steenachtige ondergronden. Alleen beschikbaar in wit of lichte kleuren....Verder lezen
Vragen over dit product?
Beschrijving
Plus- en minpunten
 • hecht op alle steenachtige ondergronden
 • laat waterdamp door
 • sterke dekkracht
 • voorstrijk noodzakelijk op bepaalde ondergronden
LET OP: Alleen beschikbaar in wit of lichte kleuren!

Het beste gebruik voor Boonstoppel Garantietex Acryl

Boonstoppel Garantietex Acryl is een verf die zeer gemakkelijk te verwerken is. Het is gemakkelijk aan te brengen op alle steenachtige ondergronden. Deze ondergronden kunnen van beton, metselwerk, schuurwerk, pleisterwerk of gipskartonplaten zijn. Vanwege de unieke samenstelling van deze verf is het mogelijk om deze gemakkelijk te verwerken op de unieke ondergronden. Boonstoppel Garantietex Acryl is eenvoudig te verdunnen met water zodat het de consistentie krijgt die voor u prettig werkt. Dit is mogelijk omdat de verf een basis heeft van kunstharsdispersie, waardoor het te verdunnen is met water. Deze verf is alleen geschikt voor gebruik binnen.

Kenmerken

 • Waterdampdoorlatend
 • Bevat geen oplosmiddel
 • Geschikt voor steenachtige ondergronden
 • Te verdunnen met water
 • Eenvoudig te verwerken
 • verwerking met verfspuit mogelijk
 • Dekkend resultaat

Breng de verf aan na de juiste voorbereiding

Wilt u Boonstoppel Garantietex Acryl aanbrengen op een steenachtige ondergrond? Controleer dan eerst of de ondergrond sterk zuigt. Vaak is het belangrijk om op nieuw pleisterwerk of andere zuigende ondergronden een laag voorstrijk aan te brengen. Hiermee beperkt u het verbruik van de verf. Ook onbehandeld of kaal beton of metselwerk kan het beste behandeld worden met voorstrijk.

Boonstoppel Garantietex Acryl aanbrengen met hulpmiddelen van Verfstein.nl

Boonstoppel Garantietex Acryl is ook geschikt om aan te brengen op reeds geschilderde oppervlakken. Het is hierbij wel belangrijk dat de ondergrond vet- en stofvrij is voor een optimale hechting. Uiteraard is Boonstoppel Garantietex Acryl aan te brengen met kwasten en verfrollers. Het is hierbij belangrijk dat u de juiste rollers en kwasten kiest voor het oppervlak. Bij Verfstein kunt u niet alleen terecht voor Boonstoppel Garantietex Acryl, maar ook voor de extra benodigdheden. Zo kunt u bij ons kwasten en rollers bestellen waarmee u deze verf kunt aanbrengen.

Kenmerken
BasisWaterverdunbaar (acryl)
LocatieBinnen
UitstralingMat
OndergrondSteen(achtig), stucwerk, behang, beton
Verwerkingstemperatuur5 tot 30 graden
Gebruiksklaar?Ja
EAN Code8716242498896
Extra bundelvoordeel
Reviews