Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.
Uw gegevens

Bleko Terpentine 500 ml

Op voorraad
Terpentine, ook wel white spirit genoemd, is geschikt als verdunningsmiddel voor alkydverven, synthetische lakken en olieverven....Verder lezen
Vragen over dit product?
Beschrijving

Terpentine, ook wel white spirit genoemd, is geschikt als verdunningsmiddel voor alkydverven, synthetische lakken en olieverven. Ook kun je terpentine gebruiken om kwasten en verfrollen te reinigen. Tevens kun je verfvlekken op linoleum en parket verwijderen. Verf op handen en vingers kun je hiermee ook eenvoudig verwijderen. Terpentine is niet geschikt als verdunningsmiddel voor latexverf en acrylverf.

Gebruik / dosering
Terpentine is een kant-en-klaar product en direct toepasbaar. Je kunt de terpentine met een doek aanbrengen op het gehele te reinigen oppervlak. Pas wel op bij contact met de huid. Overmatig gebruik kan irritatie aan de huid veroorzaken door de hoge ontvettende werking van terpentine. Bewaar vorstvrij en niet in direct zonlicht. Vermijd bij opslag grote temperatuurschommelingen.

Dit product is uitsluitend bedoeld voor professioneel gebruik.

Let op! Broeigevaar bij absorptie in poreuze materialen zoals doeken, lappen en kleding hierdoor kans op brandgevaar. Doeken na gebruik met water overgieten!

 

Kenmerken
LocatieBinnen
Reviews
Monique Dekker
10-09-2023
Alles goed mee schoon kunnen maken
Pascal De Ruijter
31-08-2023
Te klein flesje
Monique Dekker
10-09-2023
Alles goed mee schoon kunnen maken
Pascal De Ruijter
31-08-2023
Te klein flesje