Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.
Uw gegevens
label
25%
korting

Alabastine Houtrot Reparatieset

Op voorraad
De Houtrot Reparatieset biedt je alles wat je nodig hebt voor een perfecte en duurzame reparatie van hout dat is beschadigd door houtrot....Verder lezen
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
Rond uw bestelling af binnen uur.
Vragen over dit product?
Beschrijving

De Houtrot Reparatieset biedt je alles wat je nodig hebt voor een perfecte en duurzame reparatie van hout dat is beschadigd door houtrot. De complete set bevat Alabastine HoutrotimpregneerAlabastine Houtrotvuller, een speciale reparatiespatel, mengplateau en een uitgebreide handleiding.

Met Alabastine Houtrotimpregneer versterk je verrot hout. De impregneer dringt diep in het hout, maakt zacht hout weer hard en voorkomt verdere aantasting.

Met Alabastine Houtrotvuller vul en repareer je beschadigingen veroorzaakt door houtrot. Het is toepasbaar op alle houten ondergronden zoals deuren, kozijnen, trappen en meubels.

Het product blijft na droging flexibel en vangt hiermee de werking van het hout gemakkelijk op. Na droging heeft de reparatie dezelfde eigenschappen als hout. Het is daarom mogelijk om erin te schroeven, spijkeren en boren. Schuren en schaven is ook geen probleem. Het is overschilderbaar met iedere soort acryl- en alkydverf of beits.

  • Complete reparatieset
  • Duurzame reparatie van houtrot
  • Uitstekend schuur-, spijker- en schroefbaar
  • Overschilderbaar met alle soorten verf (alkyd en acryl)
Kenmerken
Basis-
OndergrondHout
LocatieBinnen en buiten
Droogtijd20 minuten
EAN Code8710839110840
Reviews