Mijn winkelwagen
{{ product.price | money }}
  • {{ product.variant_title }}
  • {{ 'Gekozen kleur' | t }}: {{ value }}
    {{ title }} {{ value }}
{{ 'Geen producten gevonden' | t }}...
{{ 'Subtotaal' }}: {{ cart.total_price | money }}
Bestellen
Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.

Histor One kleurinspiratie met als thema Minimal Chic

2 February 2022
Door Ruth

Geef uw woning een makeover met een van onze kleurinspiraties. We hebben voor u een kleurencombinatie samengesteld, gebaseerd op kleuren uit de Histor One collectie. Het thema is Minimal Chic, met een eenvoudige blauwe basiskleur voor rust en ruimte.

Vind de juiste kleur

Hieronder alvast de kleuren met hun kleurcodes, zodat u ze makkelijk kunt vinden:

  • Histor One 08012: Pale Cloud
  • Histor One 08026: Ocean Grey
  • Histor One 08027: Deep Ocean

Keep it simple met blauw als basiskleur

Wilt u een frisse uitstraling geven aan uw woonkamer, keuken of slaapkamer (of een andere ruimte in huis), kies dan voor blauw als basiskleur. In de Histor One binnenverf collectie zijn diverse kleurtinten die uitstekend met elkaar te combineren zijn. Het clusteren van verschillende blauwtinten zorgt voor een levendig interieur dat kracht uitstraalt.

 

Ton-sur-ton: voor meer diepte en uitstraling

Ga voor chique met de Franse term ton-sur-ton. Letterlijk betekent dit tint op tint. Wat ermee bedoeld wordt, is dat men gebruikmaakt van één basiskleur en verschillende tinten van die kleur. Dit schept diepte en maakt een ruimte minder ‘saai’. Het combineren van een basiskleur met verschillende tinten van dezelfde kleur is veilig en tegelijkertijd stijlvol.

Combineer kleuren uit de Histor One collectie

We hebben drie kleuren uit de collectie Histor One bij elkaar gezocht die goed bij elkaar passen. Pale Cloud, Ocean Grey en Deep Ocean. Samen creëren deze kleuren een Minimal Chic thema. Blauw is een fijne, simpele basis, die zorgt voor een fris, rustgevend en luchtig gevoel. Perfect voor een kantoor of slaapkamer.

 

Aanpak en kleurverdeling

Verdeel de verschillende kleuren goed over de ruimte. Op die manier schept u diepte en zullen de sterke kleuren minder snel overheersen. Het gevoel dat de verschillende kleuren oproepen is als volgt te beschrijven:

  • Deep Ocean kleurt als de sterrenhemel.
  • Pale Cloud is zo fris als een ochtendduik.
  • Ocean Grey brengt de twee in balans.

Bedenk trouwens dat kleuren er in verschillende ruimtes anders uit kunnen zien. In een kamer op het noorden zullen tinten anders ogen dan in een kamer op het zuiden.

 

Advies nodig? Neem contact op!

Wilt u advies over een (andere) kleurencombinatie? Neem gerust contact met ons op of kom langs onze verfwinkel in Zwolle. Wij kunnen uw vragen beantwoorden over het gebruik van diverse kleuren in verschillende ruimtes en over kleuren die goed bij elkaar passen.

Reacties
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter