Mijn winkelwagen
{{ product.price | money }}
  • {{ product.variant_title }}
  • {{ 'Gekozen kleur' | t }}: {{ value }}
    {{ title }} {{ value }}
{{ 'Geen producten gevonden' | t }}...
{{ 'Subtotaal' }}: {{ cart.total_price | money }}
Bestellen
Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.

Flexa Pure kleurinspiratie met als thema New Heritage

26 January 2022
Door Sanne

Flexa Pure kleurinspiratie met als thema New Heritage

Een recente trend die we zien in de interieurwereld, is de New Heritage trend. Deze stijl heeft alles te maken met het samenvoegen van klassiek en modern. Zo worden moderne kleuren gecombineerd met klassieke kleuren. We hebben voor u een New Heritage kleurinspiratie samengesteld, gebaseerd op kleuren uit de Flexa Pure collectie: Mild Grey, Full Greige, Suave Indigo en Gentle Jade.

Combineer deze kleuren bruin, blauw, grijs en pastel voor een klassieke look met een moderne twist.

Vind de juiste kleur

Hieronder nogmaals de namen van de kleuren, zodat u ze makkelijk kunt vinden:

  • Mild Grey - Flexa Pure
  • Full Greige - Flexa Pure
  • Suave Indigo
  • Gentle Jade - Flexa Pure

 

Combineer kleuren uit de Flexa Pure collectie

Stel uw eigen kleurenpalet samen met diverse kleuren uit de Flexa Pure verfcollectie. Een mooie kleurcombinatie kunt maken met bijvoorbeeld: Mild Grey, Full Greige, Suave Indigo en Gentle Jade. Deze subtiele kleuren grijs, bruin, grijs en pastel gaan heel mooi samen.

Het gevoel dat elke kleur oproept

Verschillende kleurtinten kunnen uiteenlopende gevoelens creëren. Samen vormen ze een compleet plaatje. U kiest zelf hoeveel u van elke kleur naar voren laat komen.

Full Greige
Flexa Pure Full Greige is een natuurlijke bruine kleur die rust en warmte uitstraalt. Bruin is het nieuwe zwart, en deze verf heeft een natuurlijke charme. De kleur is makkelijk te combineren met andere kleuraccenten.

Suave Indigo
Een blauwe verf zoals Flexa Pure Suave Indigo is tijdloos. We zien dat deze tint in veel interieurs centraal staat.

Mild Grey
Een grijstint zoals Flexa Pure Mild Grey raakt nooit uit de mode. Deze grijs is stoer en rustig. Mild Grey is een goede basiskleur voor elk interieur.

Gentle Jade
Voeg een mooi kleuraccent toe met een pastelkleur, zoals Gentle Jade. Deze kleur is kalmerend en fris, met een lieflijke en zachte uitstraling. Bovendien brengt Flexa Pure Gentle Jade een dosis vrolijkheid en sereniteit. Deze pastelkleur verzacht sterke tinten en is knus in elke kamer.

Aanpak: een kleur eerst uitproberen

Soms is het handig om kleuren van tevoren te testen op de muur die u in gedachten heeft. Kleurpigmenten kunnen in verschillende ruimtes verschillend uitkomen. In een zonovergoten kamer zal een kleur anders ogen dan in een kamer met weinig zon.

Nog vragen? Stel gerust!

Voor persoonlijk advies op maat staan onze medewerkers voor u klaar. Stuur ons een berichtje online, neem telefonisch contact op of breng een bezoek aan onze winkel.

 

 

Reacties
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter