Verfstein.nl is de webshop van Eerenstein & Boer uit Zwolle. Dé specialist op het gebied van verf en schildersgereedschap of benodigdheden. Bij ons kunt u terecht voor de beste verf in de mooiste kleuren. Onze klanten waarderen onze vakkennis en service. De opgedane kennis is van generatie op generatie overgedragen. Bijna 70 jaar aan ervaring in de verfbranche vormt onze basis voor kwaliteit en vertrouwen. 

[SPLIT]

Wilt u verf kopen van de beste kwaliteit? Dan bent u bij Verfstein.nl aan het juiste adres. Wij hebben voor u uitsluitend professionele verf geselecteerd in ons assortiment. Denk aan bekende verfmerken zoals: Sigma, Sikkens en Farrow & Ball, maar ook voor de kleinere duurzame verflabels zoals Uula en Bolivia kunt u bij ons terecht.

De hoge kwaliteit verf kunt u veilig en eenvoudig in onze webshop online bestellen. Wij mengen uitsluitend met onze eigen officiële mengmachines die in onze verfwinkel staan. Er zijn duizenden kleurcombinaties mogelijk! Wij leveren vanuit ons magazijn direct bij u thuis of op uw zakelijke adres. Bestel uw kwaliteitsverf voor 23.59 uur en start de volgende werkdag al met verven! 

Heeft u hulp nodig welke verf u het beste kunt gebruiken? Neem gerust contact op. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze en geven u vrijblijvend advies over ons assortiment.