Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.
Uw gegevens
label
17%
korting

Osmo Hardwax Olie 3032 Zijdemat 750 of 2,5 liter

Op voorraad
Een kleurloos hout behandelingsproduct. Na behandeling is het hout beschermt tegen vocht, vuil en is het kras-bestendig. Het product is geschikt voor het behandelen van houten vloeren zoals eiken, grenen en beuken....Verder lezen
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
Rond uw bestelling af binnen uur.
Vragen over dit product?
Beschrijving
Plus- en minpunten
  • vochtwerend en vuilafstotend
  • schade eenvoudig zelf te herstellen
  • slijtvast
  • beschermend effect pas na uitharden

Toepassingen

Door de combinatie van was en olie wordt Osmo Hardwax Olie 3032 Zijdemat veel gebruikt op vloeren en meubels. Deze olie is te gebruiken op diverse houtsoorten, maar niet op tropisch hout. Vanwege de slijtvastheid en het vochtwerend en vuilafstotend effect dat deze olie heeft op hout, is het een populaire olie om op vloeren aan te brengen. De olie beschermt een vloer tegen schade en slijtage, waardoor het geschikt is voor intensief gebruikte woonruimtes, zoals de woonkamer.

Ook kan de olie gebruikt worden om kinderspeelgoed mee te behandelen. Osmo Hardwax Olie 3032 Zijdemat is namelijk gemaakt van natuurlijke oliën en wassen, waardoor het niet schadelijk is voor de natuur, dieren en mensen.

Kenmerken

  • Slijtvast en vocht- en vuilwerend
  • Hoog rendement: 1 liter voor 24m² hout
  • Gemaakt van plantaardige oliën en wassen
  • Schade is gemakkelijk herstelbaar
  • Aanbrengen met voldoende hersteltijd

Aanbrengen

Osmo Hardwax Olie 3032 Zijdemat hoort altijd in twee lagen te worden aangebracht. De twee lagen zorgen voor een langdurig behoud van het vocht- en vuilwerende effect. Ook helpt het om het hout langer te beschermen tegen slijtage. Beide lagen Osmo Hardwax Olie 3032 Zijdemat kunt u aanbrengen met een microvezelroller of een vloerborstel. De lastige hoekjes en randen zijn gemakkelijk van olie te voorzien met een kwast.

Laat Osmo Hardwax Olie 3032 Zijdemat voldoende uitharden

Nadat u Osmo Hardwax Olie 3032 Zijdemat heeft aangebracht, is het belangrijk dat de olie voldoende tijd krijgt om uit te harden. Dit geldt voor beide lagen. Wanneer de olie onvoldoende tijd krijgt om uit te harden, zal het hout minder bestand zijn tegen vocht en vuil. Na het uitharden zal het hout een prachtige wet-look krijgen. Bovendien kunt u schade aan het hout en de olie herstellen door het op te schuren en opnieuw te behandelen.

Kenmerken
Basis-
LocatieBinnen
UitstralingZijdeglans
OndergrondHout
Type verdunning-
Verwerkingstemperatuur5 tot 30 graden
Gebruiksklaar?Ja
EAN Code4006850104451
Reviews
Jac Wijnhoven
08-07-2023
Werkt goed en droogt redelijk snel
Orhan Sezer
22-03-2023
Nog niet gebruikt
Jac Wijnhoven
08-07-2023
Werkt goed en droogt redelijk snel
Orhan Sezer
22-03-2023
Nog niet gebruikt