Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.
Uw gegevens
label
17%
korting

Osmo Hardwax Olie 3032 Zijdemat 750 of 2,5 liter

Op voorraad
Een kleurloos hout behandelingsproduct. Na behandeling is het hout beschermt tegen vocht, vuil en is het kras-bestendig. Het product is geschikt voor het behandelen van houten vloeren zoals eiken, grenen en beuken....Verder lezen
Vragen over dit product?
Product informatie

De Osmo Hardwax-Olie 3032 Zijdemat is een kleurloos hout behandelingsproduct. Na behandeling is het hout beschermt tegen vocht, vuil en is het kras-bestendig. Het product is geschikt voor het behandelen van houten vloeren zoals eiken, grenen en beuken. Eigenlijk is het product geschikt voor alle binnen vloeren, behalve tropische houtsoorten. Het effect dat de Osmo 3032 creëert is een zeer natuurlijke uitstraling, het kleurt het hout alsof het nat gemaakt is. Na behandeling kleurt het hout iets donkerder.

Voordelen Osmo Hardwax-Olie Original

  • Zwaar belastbaar
  • Speeksel- en zweetbestendig
  • Geschikt voor kinderspeelgoed
  • Plaatselijk bij te werken
  • Beschermt tegen koffie, wijn en cola

Beschermend oppervlak

De combinatie van olie en was zorgt ervoor dat het product zeer geschikt is voor houten vloeren. Na de behandeling is het hout beschermt tegen vocht zoals: rode wijn, koffie en cola. Naast het beschermen kan de Hardwax-Olie 3032 ook plaatselijk bijgewerkt worden. Wanneer u last heeft van hevige beschadiging kan de desbetreffende plank opgeschuurd worden en van een nieuw dun laagje 3032 voorzien worden. Ook is het product na droging niet schadelijk voor mens, dier en plant. Het kan dus ook worden gebruikt voor tapas-planken en kinderspeelgoed.

Specificaties
Basis-
LocatieBinnen
UitstralingZijdeglans
OndergrondHout
Type verdunning-
Verwerkingstemperatuur5 tot 30 graden
Gebruiksklaar?Ja
EAN Code4006850104451
Reviews