Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.
Uw gegevens
label
36%
korting

Histor One Muurverf 2,5 - 10 liter

Op voorraad
Het is misschien wel de mooiste verf voor op de muur, waarmee je schildert in mat. En niet zomaar in mat, maar met een poedereffect dat de wand tot een bijzondere verschijning maakt binnen de rest van jouw interieur....Verder lezen
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
Rond uw bestelling af binnen uur.
Vragen over dit product?
Product informatie
Plus- en minpunten
 • Voor zuiver witte muren
 • Voor plafond en muur
 • Sterk dekkend vermogen
 • Alleen in standaard wit verkrijgbaar

Schilderen met One by Histor muurverf? Het is misschien wel de mooiste verf voor op de muur, waarmee je schildert in mat. En niet zomaar in mat, maar met een poedereffect dat de wand tot een bijzondere verschijning maakt binnen de rest van jouw interieur.

We vertellen je graag meer over de muurverf en hoe je daar mooi mee kunt schilderen. Het is een bijzondere keuze, waar je dankzij de aanbiedingen en vaste lage prijzen ondertussen niet te veel voor betaalt. Dus zoek je naar een voordelige keuze voor mooie kwaliteit? Dan is de muurverf van One by Histor een heel interessante keuze.

 •  Voor zuiver witte muren
 •  Voor plafond en muur
 •  Sterk dekkend vermogen
 •  Alleen in standaard wit verkrijgbaar

We leggen je uit wat de verf bijzonder maakt, in welke kleuren je kunt schilderen en hoe het poedermatte effect ontstaat. Het zijn de belangrijke eigenschappen van de kalkverf, waarmee je gewoon zelf aan de slag kunt. Dus heb je geen of weinig ervaring met schilderen? Wij helpen je op weg, voor een muur om trots op te zijn en bovendien zo lang mogelijk plezier van te hebben.

Wat maakt One by Histor bijzonder?

Benieuwd wat de muurverf van One by Histor bijzonder maakt? Het is een kalkverf, die het merk met pure passie heeft ontwikkeld. De verf is gemaakt met veel gevoel voor detail, bijvoorbeeld door de ambachtelijke traditie daarvoor centraal te stellen. Daarnaast maakt het merk gebruik van hoogwaardige technologie, zonder voorbij te gaan aan de inzichten van moderne stylisten.

Op die manier is Histor erin geslaagd om een verf te ontwikkelen die op allerlei manieren aansluit bij waar klanten vandaag de dag naar op zoek zijn. Het combineert goede mogelijkheden om de verf te reinigen, een krachtig geheel en bijvoorbeeld een superieure dekking. Ondertussen is de verf gemakkelijk aan te brengen, waardoor je daar ook zelf zonder problemen mee aan de slag kunt.

De One by Histor verf is er in een aantal verschillende varianten:

 • Muurverf
  Zoek je naar de muurverf van One by Histor? Je hebt de keuze uit kalkmat, extra mat, mat en zijdemat. Op die manier zorg je voor een geweldig resultaat op de muur, dat er zonder glans voor zorgt dat er een rustige uitstraling ontstaat.
 • Lak
  Ga je voor een lak, bijvoorbeeld om te gebruiken op meubels die je wilt opknappen of een tweede leven wilt geven? Je hebt de keuze uit mat, zijdeglans en hoogglans. Bovendien is de verf er zowel op waterbasis als op terpentinebasis.

Let op: deze muurverf kan niet in donkere kleuren worden gemengd. 

Specificaties
BasisWaterverdunbaar (acryl)
LocatieBinnen
UitstralingMat
OndergrondSteen(achtig) stucwerk, plaatmateriaal, beton
Type verdunningWater
Verwerkingstemperatuur5 tot 30 graden
Gebruiksklaar?Ja
EAN Code8716242707301, 8716242707318, 8716242707325
Reviews