Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.
Uw gegevens
label
30%
korting

Histor One Grondverf Alkyd 1 liter

Op voorraad
Een speciaal ontwikkelde grondverf met een zeer sterke dekking voor binnen en buiten....Verder lezen
Vragen over dit product?
Beschrijving

Grond al uw houten oppervlakken met Alkyd Grondverf

Histor One Alkyd Grondverf is een speciaal ontwikkelde grondverf met een zeer sterke dekking. De grondverf biedt u een dekking die ervoor zorgt dat er meestal maar een enkele laag aflak nodig is om het hout af te schilderen.Bij bijvoorbeeld een rode of gele kleur zullen er meerdere lagen aangebracht moeten worden. Histor One Alkyd Grondverf is geschikt voor het voorbehandelen van hout. U kunt de grondverf zowel binnen als buiten gebruiken. De verf wordt veelal gebruikt voor kozijnen en deuren, maar kan ook voor meubels worden ingezet. De matte afwerking van de grondverf biedt u diverse mogelijkheden wat betreft de aflak. Zo kunt u kiezen voor mat, zijdeglans of hoogglans. Al deze glanssoorten zullen uitstekend hechten op Histor One Alkyd Grondverf.

Kenmerken

  • Extra dekkend
  • Matte afwerking
  • Reguleert vocht
  • Uitstekend schuurbaar
  • Biedt een sterke hechting
  • Perfecte laagopbouw
  • Simpele verwerking

Kies voor een uitstekende hechting met Histor One Alkyd Grondverf

Voordat u Histor One Alkyd Grondverf aanbrengt, dient de houten ondergrond vet- en stofvrij te zijn. U kunt eventueel beschadigd hout repareren en het hout licht opschuren voor een glad oppervlak en goede hechting van de grondverf. De Histor One Alkyd Grondverf is al gemakkelijk te verwerken. Het staat bekend om een uitstekende vloeiing. Vindt u het niet voldoende? Dan kunt u deze grondverf op terpentinebasis ook nog verdunnen met terpentine.

Ervaar het beste resultaat met Verfstein

Het beste resultaat in uw schilderwerk verkrijgt u door een goede grondverf te gebruiken. De  Histor One Alkyd Grondverf is een uitstekende basis voor ieder schilderproject waarbij u hout schildert. Bij Verfstein bieden we u graag de mogelijkheid om online uw verf te kopen en direct uw andere benodigdheden mee te bestellen. Met de juiste kwasten of rollers bereikt u namelijk een nog beter resultaat. Ervaar het effect van Histor One Alkyd Grondverf zelf en bestel eenvoudig online bij Verfstein.

Kenmerken
BasisTerpentine verdunbaar (alkyd)
LocatieBinnen en buiten
UitstralingDekkend
OndergrondHout
DroogtijdDroogtijd
EAN Code8716242712589
Reviews