Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.
Uw gegevens
label
30%
korting

Flexa Pure Grondlak 0,50 - 1 liter

Op voorraad
Een watergedragen, vochtregulerende grondverf voor op diverse ondergronden zowel binnen als buiten. Geschikt als hechtlaag op hout, harde kunststof en intacte dekkende verf- of beitslagen...Verder lezen
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
Rond uw bestelling af binnen uur.
Vragen over dit product?
Beschrijving

Gebruik Flexa Pure Grondlak op diverse ondergronden

Flexa Pure Grondlak is een effectieve eerste laag voor het lakken van diverse ondergronden. Het biedt een uitstekende hechting op hout, verf- en beitslagen die nog intact zijn en harde kunststoffen. Het is dus een zeer veelzijdig product. Het wordt gebruikt om meubels, accessoires en andere oppervlakken mee te gronden. Omdat Flexa Pure Grondlak een grondlak is, hoort het altijd afgelakt te worden. Een aflak biedt namelijk meer bescherming tegen krassen en slijtage dan alleen een grondlak.

Kenmerken

  • Zorgt voor een goede hechting
  • Makkelijk aan te brengen
  • Veelzijdige grondlak voor binnen
  • Met water te verdunnen
  • Goede basis voor aflak

Tref een goede voorbereiding voor de beste hechting

Afhankelijk van de ondergrond treft u voorbereidingen voor het aanbrengen van Flexa Pure Grondlak. Onbehandeld hout kunt u vaak het best voorzien van twee lagen grondlak, om de kleurintensiteit van het resultaat te verzekeren. Andere ondergronden worden vaak voorzien van een enkele laag Flexa Pure Grondlak voordat er twee lagen aflak aangebracht worden. Uiteraard hoort het stof- en vetvrij maken en schuren van de ondergrond ook bij de voorbereiden. Deze stappen zorgen allemaal voor een betere hechting van het product.

Bestel eenvoudig bij Verfstein

Voor een prachtig resultaat is het belangrijk dat de kleur van de Flexa Pure Grondlak overeenkomt met de kleur van de aflak. De grondlak is daarom beschikbaar in vrijwel alle kleuren. Dit bestelt u eenvoudig op Verfstein.nl, waar u ook andere schildersbenodigdheden zoals kwasten, rollers en schuurpapier kunt bestellen. Door de grondlak en aflak met speciale lakkwasten en rollers aan te brengen, kunt u een streeploos resultaat krijgen. Bestel eenvoudig alles wat u nodig heeft bij Verfstein en profiteer van een snelle levering. Vaak ontvangt u uw pakket de eerstvolgende werkdag nadat u de bestelling heeft geplaatst al thuis.

Kenmerken
BasisWatergedragen
LocatieBinnen en buiten
UitstralingDekkend
OndergrondHout, kunststof
Droogtijd-
EAN Code8711113103633, 8711113100540
Reviews