Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.
Uw gegevens
label
21%
korting

Epifanes Rapidclear 750 ml

Op voorraad
Halfglanzend vernisalternatief met een zeer goede hechting op teak en overige (vettige) houtsoorten. Benadrukt de natuurlijke structuur van het hout....Verder lezen
Vragen over dit product?
Beschrijving

Halfglanzend vernisalternatief met een zeer goede hechting op teak en overige (vettige) houtsoorten. Benadrukt de natuurlijke structuur van het hout. Door de vlotte overschildertijden - zonder tussenschuren - en beperkte aantal noodzakelijke lagen is dit product een snel en doeltreffend alternatief voor traditionele vernissystemen.

Epifanes Rapidclear met UV filter is een halfglanzend vernisalternatief met een zeer goede hechting op teak en overige (vettige) houtsoorten. Benadrukt de natuurlijke structuur van het hout. Door de vlotte overschildertijden – zonder tussenschuren – en beperkte aantal noodzakelijke lagen is dit product een snel en doeltreffend alternatief voor traditionele vernissystemen. Toepassing Al het houtwerk voor binnen en buiten, boven de waterlijn. Speciaal geschikt voor teak. Als afwerklaag op alle rondhouten, relingen, potdeksels en ander houtwerk. Kan tevens worden gebruikt als sneldrogende grondlaag voor Epifanes Bootlak Blank of Epifanes Hardhoutolievernis. Ook geschikt voor het aanbrengen van een volledig UV beschermend systeem en toepasbaar over bestaande één- en tweecomponent vernissystemen ongeacht welk merk. Kwastverwerking Epifanes Verfverdunning Spuitverwerking Epifanes 1-C Spuitverdunning Overschilderbaar Na 5-6 uur (20°C.) Uitstrijkvermogen: 10m² per 750ml.

Kenmerken
Basis-
Locatie-
UitstralingZijdeglans
OndergrondHout
Type verdunningEPIFANES Verfverdunner
Verwerkingstemperatuur5 tot 30 graden
Gebruiksklaar?Ja
EAN Code8715559016045
Reviews