Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.
Uw gegevens
label
15%
korting

Bison Poly Max High Tack Express Wit 440 gram

Op voorraad
Deze universele montagekit is geschikt voor zowel lijmen als afdichten. Dit product kenmerkt zich door een zeer hoge aanvangshechting en een super snelle eindsterkte opbouw....Verder lezen
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
Rond uw bestelling af binnen uur.
Vragen over dit product?
Beschrijving

Deze universele montagekit is geschikt voor zowel lijmen als afdichten. Dit product kenmerkt zich door een zeer hoge aanvangshechting en een super snelle eindsterkte opbouw.

 

  • Binnen 30 minuten vervoerbaar en licht belastbaar
  • Witte kit
  • UV- water- en weerbestendig
  • Ga voor een ijzersterke verbinding met Bison Poly Max High Tack Express. De witte universele montagelijm en afdichtingskit is geschikt voor het verlijmen van glas, steen, natuursteen, beton, pleisterwerk, vele kunststoffen, hout, spaanplaat, ijzer, aluminium, zink, staal, RVS en andere metalen, keramische tegels en kurk. Ook ideaal voor het monteren of afdichten van plinten, drempels, isolatiemateriaal, kozijnen of traptreden. De kit is ideaal voor materialen die snel vast moeten zitten.

    Zorg dat de te lijmen materialen stevig, droog, schoon, stof- en vetvrij zijn. Het gebruik van een primer is niet nodig en de ondergrond mag licht vochtig zijn. Snijd de koker boven de schroefdraad af met een scherp mes. Bevestig de spuitmond en snijd deze af op de gewenste diameter.
    Wil je gaan lijmen of monteren? Breng de kit met behulp van een kitpistool aan in strepen of dotten om de 10-40 cm en neem altijd de hoekjes en randen mee. Bevestig de materialen binnen 10 minuten en druk deze stevig aan. Klem of fixeer de materialen 4 uur. De verbinden is handvast na 30 minuten, voldoende sterk voor vervoer of lichte belasting.
    Ga je afdichten? Breng de kit gelijkmatig tot op de bodem van de voeg aan en strijk deze binnen 10 minuten glad af met een plamuurmes, kitstrijker of met je vinger.
Kenmerken
LocatieBinnen en buiten
UitstralingTransparant
OndergrondAlle ondergronden
Gebruiksklaar?Ja
Droogtijd30 minuten
EAN Code8710439101927
Reviews