Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.
Uw gegevens
label
25%
korting

Avis Timbercote Impregneer 1 - 2,5 liter

Op voorraad
Een vochtregulerend transparant impregneermiddel. Ideaal voor de voorbewerking van houten constructies buiten en toepasbaar op zachte houtsoorten. Verkrijgbaar in 7 kleuren....Verder lezen
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
Rond uw bestelling af binnen uur.
Vragen over dit product?
Beschrijving

Avis Timbercote Impregneer is een vochtregulerend transparant impregneermiddel. Dit impregneermiddel is ideaal voor de voorbewerking van houten constructies buiten. Avis Timbercote Impregneer is toepasbaar op zachte houtsoorten en verkrijgbaar in 7 verschillende natuurlijke houtkleuren.

  •  Vochtregulerend
  •  Ook geschikt als grondlaag
  •  Voor zachte houtsoorten
  •  Niet geschikt voor binnen

Eigenschappen Avis Timebercote Impregneer

Timbercote Impregneer heeft een aantal mooie eigenschappen zoals geringe filmvorming, ademend en dring diep door in het hout. De vloeing en dekking van de Timbercote Impregneer is er goed wat het product erg makkelijk maakt om te verwerken. Dit impregneermiddel is geschikt voor onbehandeld geveltimmerwerk en tuinhout maar kan ook dienen als grondlaag voor Avis Timbercote Transparant.

Aanbrengen van de Avis Timbercote Impregneer

Zoals vaak bij het schilderen van houten ondergronden dient de deze droog, schoon, vetvrij en daadkrachtig te zijn. Om het beste resultaat te bereiken voor je houtconstructies dient het vochtgehalte maximaal 18% te zijn en de temperatuur niet onder de 5°C. Het product kun je het beste onverdund aanbrengen met een kwast of roller. Belangrijk om het impregneermiddel eerst goed op te roeren.

Kenmerken
BasisTerpentine verdunbaar (alkyd)
LocatieBuiten
UitstralingTransparant
OndergrondHout
Verwerkingstemperatuur5 tot 30 graden
Gebruiksklaar?Ja
EAN Code8712576306067
Reviews