Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.
Uw gegevens
label
25%
korting

Avis Interieurlak PU Aqua Zijdeglans 0,25 - 1 liter

Op voorraad
Dit is een extreem sterke lak voor binnen. De lak is transparant en is bij uitharding glashard, waardoor het de ideale bescherming biedt voor uw houdt. Tevens realiseert het mooie verfraaiing van uw hout....Verder lezen
Vragen over dit product?
Beschrijving

Avis Aqua Pu Lak Zijdeglans gaat verder onder de naam Avis Interieurlak PU Aqua Zijdeglans

Avis Aqua PU Lak Zijdeglans kopen? Dit is een extreem sterke lak voor binnen, waar zowel professionals als ervaren doe-het-zelvers graag gebruik van maken. De lak is transparant en is bij uitharding glashard, waardoor het de ideale bescherming biedt voor uw houdt. Tevens realiseert het mooie verfraaiing van uw hout.

Naast deze zijdeglans variant, is dit product er ook in een hoogglans en matte optie. Ook deze bestel je gemakkelijk op Verf.nl.

  •  Verfraaid het houtwerk
  •  Landurige bescherming
  •  Vochtbestendig
  •  Niet bestand tegen langdurige waterbelasting

Eigenschappen Avis Aqua PU Lak Zijdeglans

De lak is goed bestand tegen vocht, echter niet bestand tegen langdurige waterbelasting op horizontale delen. Leuke bijkomstigheden van het product is dat deze geurarm, niet vergelend en makkelijk verwerkbaar zijn.

De lak heeft een theoretisch rendement van 12 tot 15m2 per liter. De droogtijden zijn afhankelijk van de omgevingseigenschappen, maar bij een temperatuur van 20°C is de aangebrachte laag stofdroog na circa 30 minuten en overschilderbaar na 2 á 3 uur.

Aanbrengen van de Avis Aqua PU Lak Zijdeglans

De ondergrond dient droog, schoon en vetvrij te zijn. De verf kan aangebracht worden met kwast, roller of spuit. Geadviseerd wordt om het product niet te verdunnen wanneer het aangebracht wordt met kwast of roller, als je het product gaat verspuiten kan het product verdunt worden tot 10% met water.
Afhankelijk van de ondergrond dienen er 1 of 2 lagen aangebracht te worden. Hierover is meer te vinden in het productinformatieblad.

Kenmerken
Basiswaterverdunbaar (acryl)
LocatieBinnen
UitstralingZijdeglans
OndergrondHout, hout (gegrond)
Type verdunningNiet verdunnen
Verwerkingstemperatuur5 tot 25 graden
Gebruiksklaar?Ja
EAN Code8712576109910,8712576109255, 8712576109286
Reviews