Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.
Uw gegevens
label
25%
korting

Anza Verfkrabber Softgrip Driehoek 80 mm

Op voorraad
De Anza Verfkrabber Driehoek Softgrip is een efficiënte oplossing voor het verwijderen van hardnekkige verfresten. Met het driehoekige mes aan de punt van de steel, kun je gemakkelijk in hoeken en randen krabben....Verder lezen
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
Rond uw bestelling af binnen uur.
Vragen over dit product?
Beschrijving

De Anza Verfkrabber Driehoek Softgrip is een efficiënte oplossing voor het verwijderen van hardnekkige verfresten. Met het driehoekige mes aan de punt van de steel, kun je gemakkelijk in hoeken en randen krabben. Dit maakt het ideaal voor gebruik in de bouw, renovatie en decoratie.

De verfkrabber is voorzien van een 33 cm lange ergonomische softgrip steel. Deze steel is speciaal ontworpen om een comfortabele grip te bieden tijdens gebruik. Hierdoor kun je de verfkrabber gemakkelijk houden en zorgt dit voor minder handvermoeidheid tijdens het krabben.

Met de Anza Verfkrabber Driehoek Softgrip verwijder je snel en efficiënt hardnekkige verfresten. Dit is een must-have gereedschap voor professionele schilders, decorateurs en thuisklussers. De verfkrabber is gemakkelijk te gebruiken, efficiënt en comfortabel in de hand.

Kenmerken
LocatieBinnen en buiten
EAN Code7311490029147
Reviews