Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.
Uw gegevens
label
25%
korting

Alabastine Xtra Voorstrijk Fixeer 1 liter

Op voorraad
Een voorstrijkmiddel dat snel droogt en is bedoeld voor het vastzetten van poreuze, poederende ondergronden. Dit voorstrijkmiddel dringt diep door tot in de ondergrond en verbetert de hechting van de muurverf, latex, structuurverf e.d. die je vervolgens a...Verder lezen
Vragen over dit product?
Beschrijving

Alabastine Xtra Voorstrijk Fixeer

Alabastine Xtra Voorstrijk Fixeer is een voorstrijkmiddel dat snel droogt en is bedoeld voor het vastzetten van poreuze, poederende ondergronden. Dit voorstrijkmiddel dringt diep door tot in de ondergrond en verbetert de hechting van de muurverf, latex, structuurverf e.d. die je vervolgens aanbrengt. Alabastine Xtra Voorstijk Fixeer is voor zowel het gebruik binnen als buiten geschikt.

  •  Verbetert de hechting
  •  Voorkomt afbladderen van verf
  •  Zet poreuze ondergronden vast
  •  Vaak meerdere lagen nodig

Alabastine Xtra Voorstrijk Fixeer aanbrengen

De ondergrond die je gaat behandelen met Alabastine Xtra Voorstrijk Fixeer dien je eerst schoon, droog, stof- en vetvrij te maken. De loszittende delen moeten verwijdert worden en veegvaste witkalklagen eerst eraf wassen met warm water. Als de gaten ook gevuld zijn met een geschikt Alabastine Vulmiddel kun je de Alabastine Xtra Voorstijk Fixeer aanbrengen met een kwast of blokwitter.

Kenmerken
Basiswaterverdunbaar (acryl)
LocatieBinnen en buiten
UitstralingTransparant
OndergrondSteen(achtig), stucwerk, beton
Droogtijd3 uur
EAN Code8710839145309
Reviews