Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.
Uw gegevens
label
30%
korting

Trae-Lyx Naturel Ultra Mat 0,75 - 2,5 liter

Op voorraad
De ultramatte 2-componentenlak staat bekend om projectkwaliteit. De lak is goed geschikt om de vloer mee te behandelen. Het grote voordeel is dat de lak na droging een natuurlijke en onbehandelde uitstraling geeft....Verder lezen
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
Rond uw bestelling af binnen uur.
Vragen over dit product?
Product informatie

Trae Lyx Naturel

Trae Lyx Naturel kopen? De ultramatte 2-componentenlak staat bekend om projectkwaliteit. De lak is goed geschikt om de vloer mee te behandelen. Het grote voordeel is dat de lak na droging een natuurlijke en onbehandelde uitstraling geeft. Ondertussen kun je vertrouwen op optimale bescherming, ook als je die intensief belast.

Trae Lyx Naturel is goed geschikt als projectlak, omdat je daar ook voor commerciële toepassingen zonder problemen gebruik van kunt maken. Het is op die manier ook voor thuis de ideale keuze, zelfs in de woonkamer waar je ook met huisdieren en kinderen gebruik van maakt.

Zoek je een vloerlak die goed kras-, slijt- en stootvast is? Dan maak je met Trae Lyx Naturel een uitstekende keuze. Bovendien is de lak goed bestand tegen chemicaliën, waardoor je ook daar geen last van hebt. Je kunt de lak gebruiken op verschillende soorten parket en andere houten vloeren, waarover we je natuurlijk goed kunnen adviseren.

Specificaties
BasisWaterverdunbaar (acryl)
LocatieBinnen
UitstralingUltra mat
OndergrondHout
Type verdunningNiet verdunnen
Verwerkingstemperatuur5 tot 30 graden
Gebruiksklaar?Ja
EAN Code8712576302489, 8712576302496
Reviews