Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.
Uw gegevens
label
40%
korting

Trae-Lyx Naturel Finish 0,75 - 2,5 liter

Op voorraad
Deze op waterbasis finish zorgt voor een beschermende toplaag voor wanden en vloeren....Verder lezen
Vragen over dit product?
Beschrijving
Plus- en minpunten
 • voor diverse soorten ondergronden
 • ultra matte afwerking
 • bescherming voor wanden en vloeren
 • alleen geschikt voor binnen

Trae-Lyx Naturel Finish is geschikt voor diverse ondergronden

Trae-Lyx Naturel Finish zorgt voor een beschermende toplaag voor wanden en vloeren. Het heeft een waterbasis en kan gebruikt worden voor diverse ondergronden. Door de waterbasis heeft het een minder penetrante geur dan producten die geschikt zijn voor toepassingen buitenshuis. Traelyx Naturel Finish kan gebruikt worden op wanden van diverse materialen. Denk hierbij aan stucwerk, latex en spack. Ook biedt het bescherming voor minerale ondergronden zoals oppervlakken met een betonlook. Het is ook te gebruiken op vloeren met een betonlook.

Kenmerken

 • Zeer matte uitstraling
 • Voornamelijk voor de bescherming van wanden
 • Te gebruiken op diverse ondergronden
 • Bestaat uit twee componenten
 • Is watergedragen
 • Heeft een basis van polyurethaan
 • Voor lichte en donkere ondergronden

Breng Trae-Lyx Naturel Finish gemakkelijk aan

Trae-Lyx Naturel Finish kunt u meestal aanbrengen zonder veel voorbereiding. Voor een goede hechting is het wel belangrijk dat de ondergrond volledig vet- en stofvrij is. Om gebruik te kunnen maken van een volledige bescherming van een wand of vloer, is het ook belangrijk dat Trae-Lyx Naturel Finish gelijkmatig wordt aangebracht. Voor een wand is dit eenvoudig te realiseren door het gebruik van een kwast te combineren met rollers van diverse formaten. Deze hulpmiddelen speciaal voor het aanbrengen van Trae-Lyx Naturel Finish kunt u ook bestellen bij Verfstein. Zo is het mogelijk om alle benodigdheden voor uw klus of project toe te voegen aan een enkele bestelling.

Projectkwaliteit bij u thuis met Verfstein

Vanwege de uitermate hoge bescherming tegen invloeden zoals slijtage en krassen, is het uitstekend geschikt voor het behoud van wanden in projecten. Maar ook in uw woning kunt u een vers gestucte muur beschermen met dit product. Trae-Lyx Naturel Finish zorgt voor een beschermende toplaag van projectkwaliteit. U kunt deze langdurige en sterke bescherming gemakkelijk in huis halen bij Verfstein.

Kenmerken
Basis-
LocatieBinnen
UitstralingMat
OndergrondHout, steen(achtig) stucwerk
Type verdunningNiet verdunnen
Verwerkingstemperatuur5 tot 30 graden
Gebruiksklaar?Ja
EAN Code8712576305732, 8712576305749
Reviews
Ron Henneman
13-01-2023
Doet wat het moet doen. je veegt de muur zo schoon als er iets opkomt. Gebruikt in de keuken maar ga het ook in andere ruimtes toepassen. Bestel liever kleine blikken i.v.m. de verwerking.
Ron Henneman
13-01-2023
Doet wat het moet doen. je veegt de muur zo schoon als er iets opkomt. Gebruikt in de keuken maar ga het ook in andere ruimtes toepassen. Bestel liever kleine blikken i.v.m. de verwerking.