Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.
Uw gegevens
label
30%
korting

Trae-Lyx Naturel Extreme 0,75 - 2,5 liter

Op voorraad
Geeft hout een ultra matte geoliede uitstraling. Een watergedragen, oplosmiddelvrije 2-componenten lak. Geschikt voor parket, plankenvloeren en meubelen in woonruimten en openbare ruimten die blootstaan aan een zeer intensieve belasting....Verder lezen
Voor 23.59 uur besteld, maandag in huis
Rond uw bestelling af binnen uur.
Vragen over dit product?
Product informatie

Trae Lyx Naturel Extreme

Trae LYX Naturel Extreme geeft hout een ultra matte geoliede uitstraling. TRAE LYX Naturel Extreme is een watergedragen, oplosmiddelvrije 2-componenten lak van projectkwaliteit op polyurethaanbasis. Het is uitermate geschikt voor parket, plankenvloeren en meubelen in woonruimten en openbare ruimten, zoals b.v. winkels en restaurants, die blootstaan aan een zeer intensieve belasting. De lak is reukarm, soepel te verwerken, zeer strak vloeiend en snel drogend. De droge laag is niet vergelend. Biedt weerstand tegen slijtage, opglansstrepen, huishoudchemicaliën, schoenstrepen en (micro-) krassen. TRAE LYX Naturel Extreme is opmerkelijk duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

Waar is Trae Lyx Naturel Extreme toe te passen?

Trae Lyx Naturel is ideaal voor het ultra mat afwerken van hardhouten parket- en plankenvloeren in woonkamers, kantoor, restaurants en winkels. Na droging is Trae Lyx Naturel Extreme zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk. De parketlak stinkt niet en is niet schadelijk voor mens en milieu. Wij raden je aan aan om op onbehandeld hout eerst 1 laag Trae Lyx Naturel Grondlak aan te brengen om eventueel verkleuring van het hout te voorkomen.

Specificaties
Basis-
LocatieBinnen
Uitstralingultra mat
OndergrondHout
Type verdunningNiet verdunnen
Verwerkingstemperatuur5 tot 30 graden
Gebruiksklaar?Ja
EAN Code8712576305725
Reviews