Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.
Uw gegevens
label
40%
korting

Trae-Lyx Vloerpolish Zelfglanswas 1 liter

Op voorraad
Een watergedragen zelfglanswas met goede vullende, vuilafstotende en beschermende eigenschappen. Vult krasjes in de laklaag....Verder lezen
Vragen over dit product?
Beschrijving
Plus- en minpunten
 • vuilafstotend

  Een beschermende laag dankzij Trae-lyx Vloerpolish zelfglanswas

  Trae-lyx Vloerpolish is een watergedragen zelfglanswas en een onderhoudsmiddel specifiek voor vloeren die met een Trae-lyx lak zijn behandeld. De vloerpolish zorgt voor een mooie opvulling van krasjes op de vloer. Na het aanbrengen van een laag Traelyx Vloerpolish ontstaat een beschermende laag die zeer vuilafstotend is. De samenstelling van deze vloerpolish is niet belastend voor het milieu en heeft een neutrale ph-waarde. Trae-lyx Vloerpolish is zowel in mat als hoogglans verkrijgbaar en is specifiek voor een vloer die behandeld is met een Trae-lyx lak.

  Kenmerken

  • Watergedragen zelfglans
  • Vuilafstotend
  • Specifiek voor vloeren met een Trae-Lyx lak
  • Zowel in hoogglans als mat verkrijgbaar

  Voorbehandeling en aanbrengen

  Voor het beste resultaat is het belangrijk om de vloer goed voor te behandelen. U kunt de vloer het beste voorbehandelen door de vloer goed te reinigen en vetvrij te maken. Zorg er vervolgens voor dat de vloer goed droog is. U kunt dan de polish aanbrengen in dunne lagen met behulp van vochtige spons of dweil. Zorg ervoor dat de lagen gelijkmatig worden aangebracht. Het is raadzaam om de vloer in evenwichtige banen te verdelen en zorg ervoor dat u de aansluitingen van de banen nat-in-nat aanbrengt. Trae-lyx Vloerpolish is ook te gebruiken voor nieuwe vloeren.

  Vind al uw benodigdheden in de webshop van Verfstein

  Bestel gemakkelijk alle benodigdheden voor het aanbrengen van de Trae-lyx Vloerpolish in de webshop van Verfstein.nl. Wij hebben een ruim assortiment voor professionals en doe-het-zelvers. Een bestelling voor 23.59 op werkdag is de volgende dag al in huis! 

  Kenmerken
  LocatieBinnen
  EAN Code8712576101600
  Reviews
  Maria Meulepas
  25-02-2024
  Werkt prima
  Maria Meulepas
  25-02-2024
  Werkt prima