Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.
Uw gegevens
label
40%
korting

Trae-Lyx Parketlak Ultra Mat Intens 750 ml

Op voorraad
Trae-lyx Parketlak Ultra Mat Intens is ideaal voor het behandelen van harde houtsoorten binnen in huis. Het biedt een sterke slijtvastheid, waardoor het zeer geschikt is voor houten vloeren, met name parketvloeren....Verder lezen
Vragen over dit product?
Beschrijving
Plus- en minpunten
  • warme uitstraling
  • vrijwel geen geur
  • bijna compleet mat
  • alleen voor binnen

De toepassingen van Trae-lyx Parketlak Ultra Mat Intens

Trae-lyx Parketlak Ultra Mat Intens is ideaal voor het behandelen van harde houtsoorten binnen in huis. Het biedt een sterke slijtvastheid, waardoor het zeer geschikt is voor houten vloeren, met name parketvloeren. Deze parketlak beschermt wel tegen slijtage, maar niet tegen vocht of andere weersinvloeden, waardoor het alleen binnen te gebruiken is. Het gebrek aan een geur en de waterbasis van de lak zorgt ervoor dat de lak binnen in huis geen overlast veroorzaakt tijdens het gebruik. Traelyx Parketlak Ultra Mat Intens wordt niet alleen op houten vloeren gebruikt, maar ook op houten betimmeringen en andere houten delen van het huis.

Kenmerken

  • Waterbasis
  • Matte uitstraling
  • Zeer slijtvast
  • Bevat geen oplosmiddelen
  • Geschikt voor harde houtsoorten
  • Geeft een prachtig warme uitstraling

De unieke eigenschappen

De Trae-lyx Parketlak Ultra Mat Intens geeft een warme uitstraling aan hout. Door de unieke samenstelling krijgt het behandelde hout de look alsof het met olie is behandeld. De kleur van het hout wordt als het waren een aantal tinten warmer. Door de unieke eigenschappen van de lak is de matheid ook gelijkend met een met olie behandelde vloer. Daarbij profiteert u wel van de beschermende eigenschappen van parketlak.

Prachtig resultaat met de producten van Verfstein

Om de uitstraling van de Trae-lyx Parketlak Ultra Mat Intens tot zijn recht te laten komen, is het belangrijk dat het juist wordt aangebracht. Uiteraard is een goede voorbereiding hier essentieel in. Oude laklagen horen verwijderd te worden en het hout kan glad geschuurd worden. Daarna kan de lak op een stofvrij oppervlak aangebracht worden. Afhankelijk van de zuiging van het hout, moet u meerdere laklagen aanbrengen voor het beste resultaat. Ook de juiste hulpmiddelen zoals speciale kwasten en rollers zijn essentieel voor een egaal resultaat. Deze hulpmiddelen kunt u ook bestellen bij Verfstein. Zo haalt u alle benodigdheden voor uw klus gemakkelijk met een enkele bestelling in huis.

Kenmerken
BasisWaterverdunbaar (acryl)
LocatieBinnen
UitstralingMat
OndergrondHout
Type verdunningNiet verdunnen
Verwerkingstemperatuur5 tot 30 graden
Gebruiksklaar?Ja
EAN Code8712576110053, 8712576110060
Reviews