Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.
Uw gegevens
label
25%
korting

Staalmeester Besnijpuntkwast 2012 maat 10 - 18

Op voorraad
Met deze 2-in-1 kwast schildert u niet alleen het fijne werk bij kozijnen en profielen, maar pakt u ook de grotere oppervlakken moeiteloos mee....Verder lezen
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
Rond uw bestelling af binnen uur.
Vragen over dit product?
Beschrijving
Plus- en minpunten
 • voor verwerking van zowel watergedragen als de nieuwe generatie VOC lakken
 • streeploos resultaat

  Staalmeester Besnijpuntkwast is van origine een Belgische/Franse kwast en is voorzien van de speciale Staalmeester polyestermix haar, de kwast is in een punt geschoren zodat men direct probleemloos kan besnijden. Ideaal om zowel watergedragen verf als synthetische lakken mee te schilderen.

  Staalmeester Besnijkwast Kwast oftewel Rechampir kwast heeft de haren in een punt zodat je je schilderwerk prefect strak kan afwerken. Staalmeester Besnijkwast Kwast is geschikt voor alle verfsoorten.

  Naar origineel Belgische/Franse model kwast, in het Frans Rechampir, is voorzien van de speciale Staalmeester® polyestermix en is in een punt geschoren zodat men direct probleemloos kan besnijden.
  Met deze 2-in-1 kwast schildert u niet alleen het fijne werk bij kozijnen en profielen, maar pakt u ook de grotere oppervlakken moeiteloos mee.


  De universele besnijpuntkwasten van Steelmeester zijn geschikt voor verwerking van zowel watergedragen als de nieuwe generatie VOC lakken en geeft een prachtig streeploos resultaat!

  Deze van origine Belgische/Franse kwast is voorzien van de speciale Staalmeester® polyestermix en is in een punt geschoren zodat men direct probleemloos kan besnijden. Met deze 2-in-1 kwast schildert u niet alleen het fijne werk bij kozijnen en profielen, maar pakt u ook de grotere oppervlakken moeiteloos mee. Onze universele besnijpuntkwasten zijn geschikt voor verwerking van zowel watergedragen als de nieuwe generatie VOC lakken en geven een prachtig streeploos resultaat!

  Kenmerken
  LocatieBinnen en buiten
  EAN Code8717056570280
  Reviews
  Monique Dekker
  10-09-2023
  Makkelijk voor de zelf klusser
  Wim Kivits
  18-06-2023
  Nog nooit gebruikt. Werkt heel goed voor ramen
  Monique Dekker
  10-09-2023
  Makkelijk voor de zelf klusser
  Wim Kivits
  18-06-2023
  Nog nooit gebruikt. Werkt heel goed voor ramen