Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.
Uw gegevens
label
37%
korting

Sikkens Rubbol Primer Extra 1 - 2,5 liter

Op voorraad
Sikkens Rubbol Primer Extra is de perfecte grondlak voor een hoogglans verfsysteem buitenshuis. De primer geeft de eindlaag een langdurig hoge glans, zodat je jarenlang kunt genieten van de bolle glans van je buitenschilderwerk....Verder lezen
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
Rond uw bestelling af binnen uur.
Vragen over dit product?
Beschrijving

Sikkens Rubbol Primer Extra is de perfecte grondlak voor een hoogglans verfsysteem buitenshuis. De primer geeft de eindlaag een langdurig hoge glans, zodat je jarenlang kunt genieten van de bolle glans van je buitenschilderwerk.

Een halfglanzende grondverf voor buiten

Sikkens Rubbol Primer Extra is met name geschikt als grond- en voorlak onder een duurzaam hoogglans verfsysteem buiten. Maar ook het gronden en overgronden van geveltimerwerk kan perfect met deze primer. Zelfs het overgronden van (voorbehandelde) metalen en kunststoffen is geen probleem.

Sikkens Rubbol Primer Extra is de beste basis voor je onderhoudsschilderwerk. Deze grondverf heeft namelijk een goede vulling en uitstekende hechting op onbehandeld of kaal hout én bestaande verflagen. Bovendien is de primer goed schuurbaar. Sikkens Rubbol Primer Extra kan zonder moeite tot 1 jaar onafgeschilderd overstaan, mits er 2 lagen zijn aangebracht. Maak je dus geen zorgen als je de grondlaag niet direct kunt aflakken.

 

Reviews