Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.
Uw gegevens
label
40%
korting

Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin 0,5 - 2,5 liter

Op voorraad
Een lak voor binnen. Bestand tegen huidvetten en een hoge dekkracht. Heeft een perfecte zijdeglanzende aflak voor deuren, kozijnen en overig houtwerk....Verder lezen
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
Rond uw bestelling af binnen uur.
Vragen over dit product?
Product informatie
Technische informatie
 
Afwerking                                     Zijdeglans
 
Rendement                                   12 m²/L
 
Droogtijd                                      Ca. 1 tot 2 uur
 
Overschilderbaar                           Ca. 6 uur
 
Samenstelling                               Watergedragen
 

Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin is een zijdeglanzende lak voor binnen. Doordat Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin bestand is tegen huidvetten en een hoge dekkracht heeft  is deze zijdeglanzende lak de perfecte aflak voor deuren, kozijnen en overig houtwerk. Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin vergeelt niet en kan na het gebruiken van de juiste grondverf, over terpentine gedragen verven worden toegepast. Door als grondverf te kiezen voor Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer wordt een goed en duurzaam verfsysteem opgebouwd.  Naast Satin is Rubbol BL Rezisto ook leverbaar in Halfglans en Hoogglans variant.

Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin is geschikt om binnenshuis hout, harde kunststof, beton, pleisterwerk e.d., na voorbehandeling met Rubbol BL Rezisto Primer of Rubbol BL Primer te schilderen. Ook toepasbaar op gereinigde en geschuurde alkydhars- en watergedragen verflagen. Op metalen ondergronden eerst een geschikte primer aanbrengen. Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin is ideaal voor onderhoud-, renovatie- en nieuwbouw toepassing.

- Open tijd: 4-5 min.
- Stofdroog: na 1-2 uur.
- Kleefvrij: na 2 uur.
- Overschilderbaar: na ca. 6 uur. Op één dag zijn meerdere lagen aan te brengen.
- Verbruik: ca. 10-12 m2 /liter

Bij Verfstein heb je ook de mogelijkheid om de Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin in de door jou gewenste kleur te laten mengen. Het enige dat je daarvoor nodig hebt is de unieke kleurcode. Zorg ervoor dat je voor het mengproces zeker weet dat je de juiste kleur heeft uitgekozen. Gemengde muurverf kan namelijk niet worden geretourneerd. Heb je vragen over schilderen met de Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin, of over het mengen van kleuren? Neem dan contact met ons op.

Reviews