Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.
Uw gegevens
label
40%
korting

Sigma Torno Aqua Semi-Gloss 1 - 2,5 liter

Op voorraad
Een halfglanzende, watergedragen voor- en aflak. Daarmee zorgt u voor een zeer duurzame afwerking van geveltimmerwerk. Dit product heeft een goed glans- en kleurbehoud, is vochtregulerend en dekt goed....Verder lezen
Voor 23.59 uur besteld, maandag in huis
Rond uw bestelling af binnen uur.
Vragen over dit product?
Product informatie
BasisWaterbasis
Vochtregulerende houtverfJa
OndergrondDiverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
SoortDekkende Verf
GlansgraadHalfglans / Semi-Gloss
ToepassingVoor binnen en buiten
Rendement13 m2 per liter

Sigma Torno Aqua Semi-Gloss (voorheen Sigma Torno Semi-Gloss) is een watergedragen, vochtregulerende, zijdeglanzende lakverf voor buiten en binnen. Sigma Torno Aqua Semi-Gloss is geschikt voor het voor- en aflakken van hout. Maar ook voor het aflakken van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem en daarna zijn overgegrond met een geschikte grondverf.

Sigma Torno Aqua Semi-Gloss kenmerkt zich door een zeer goed kleur- en glansbehoud en een goede hechting. Door de lange opentijd is Sigma Torno Aqua Semi-Gloss prettig te verwerken met een goede vloeiiing en dekking. Doordat deze duurzame verf snel droogt en goed schurrbaar is, is dit de beste oplossing voor een watergedragen verf voor buiten.

  • Professionele schilderskwaliteit
  • Uitstekend buitenduurzaam
  • Uitstekend kleurbehoud
  • Voor binnen en buiten

Bij Verfstein heb je ook de mogelijkheid om de Sigma Torno Aqua Semi-Gloss in de door jou gewenste kleur te laten mengen. Het enige dat je daarvoor nodig hebt is de unieke kleurcode. Zorg ervoor dat je voor het mengproces zeker weet dat je de juiste kleur heeft uitgekozen. Gemengde muurverf kan namelijk niet worden geretourneerd. Heb je vragen over schilderen met de Sigma Torno Aqua Semi-Gloss, of over het mengen van kleuren? Neem dan contact met ons op.

Specificaties
BasisWaterverdunbaar (acryl)
LocatieBuiten
UitstralingHalfglans
OndergrondHout (gegrond), canexel
Type verdunningWater
Verwerkingstemperatuur7 tot 25 graden
Gebruiksklaar?Ja
EAN Code8716242931775, 8716242931799
Reviews