Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.
Uw gegevens
label
40%
korting

Sigma S2U Allure Satin 0,5 - 2,5 liter

Op voorraad
De beste zijdeglans lak van het merk. Zeer goed van kwaliteit en geschikt voor kozijnen, buitendeuren en ander houtwerk. Hele jaar door te gebruiken....Verder lezen
Voor 23.59 uur besteld, maandag in huis
Rond uw bestelling af binnen uur.
Vragen over dit product?
Product informatie

Sigma S2U Allure Satin kopen? Het is de beste zijdeglans lak van het merk. Zeer goed van kwaliteit en geschikt voor bijvoorbeeld de kozijnen, buitendeuren en ander houtwerk. De verf is speciaal geschikt om heel het jaar door te gebruiken, dankzij de optimalisatie voor 4-seizoenenonderhoud.

  •  Bruikbaar met koud en warm weer
  •  Weerbestendig
  •  Kras- en slijtvast
  •  Langdurig glansbehoud
  •  Bij afwezigheid van daglicht kan vergeling optreden

Je profiteert met Sigma S2U Allure Satin van een aantal belangrijke voordelen. De verf is zeer goed kras- en slijtvast en zorgt voor een mooi duurzaam resultaat. Bovendien is de verf bijvoorbeeld goed bestand tegen UV-straling. Het is de favoriete keuze van veel vakschilders, al kun je er ook als doe-het-zelver eenvoudig mee schilderen.

We zetten de belangrijkste kenmerken voor je op een rij, net als de geschikte toepassingen van Sigma S2U Allure Satin. En ben je benieuwd hoe je de verf het best kunt aanbrengen? We adviseren je kwasten en rollers en kunnen met je meedenken over andere verfbenodigdheden. Op die manier helpen we je de beste verf te bestellen, bijvoorbeeld om daar de kozijnen en buitendeur(en) mee te schilderen.

Reviews