Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.
Uw gegevens
label
40%
korting

Sikkens Rubbol BL Rezisto Semi-gloss 0,5 - 2,5 liter

Op voorraad
Een extreem sterke, halfglanzende lak voor binnen. Geschikt voor het schilderen van hout, harde kunststof, beton, pleisterwerk....Verder lezen
Vragen over dit product?
Product informatie
Technische informatie
 
Afwerking                       Halfglans
 
Rendement                     12 m²/L
 
Droogtijd                        Ca. 1 tot 2 uur
 
Overschilderbaar              Ca. 6 uur
 
Samenstelling                  Watergedragen
 

Sikkens Rubbol BL Rezisto Semi Gloss is een extreem sterke, halfglanzende lak voor binnen. Sikkens Rubbol BL Rezisto Semi Gloss is geschikt voor het schilderen van hout, harde kunststof, beton, pleisterwerk. Tevens toepasbaar op gereinigde en geschuurde alkydhars- en watergedragen verflagen of metaal dat voorzien is van een geschikte primer. Sikkens Rubbol BL Rezisto Semi Gloss is ideaal voor onderhoud-, renovatie- en nieuwbouw toepassing.

Sikkens Rubbol BL Rezisto Semi Gloss bezit een crosslinkingtechnologie. Deze bindmiddeltechnologie die door extra chemische verbindingen een verflaag met driedimensionale versterking vormt zorgt ervoor dat de verflaag beter bestand is tegen chemische en mechanische invloeden en uitstekend beschermt tegen krassen en slijtage door huidvet. 

- Open tijd: 4-5 minuten
- Stofdroog: na ca. 1 uur 
- Kleefvrij: na ca. 1-2 uur 
- Overschilderbaar: na ca. 6 uur. 
- Verbruik: ca. 10-12 m2 /liter. 

Bij Verfstein heb je ook de mogelijkheid om de Sikkens Rubbol BL Rezisto Semi Gloss in de door jou gewenste kleur te laten mengen. Het enige dat je daarvoor nodig hebt is de unieke kleurcode. Zorg ervoor dat je voor het mengproces zeker weet dat je de juiste kleur heeft uitgekozen. Gemengde muurverf kan namelijk niet worden geretourneerd. Heb je vragen over schilderen met de Sikkens Rubbol BL Rezisto Semi Gloss, of over het mengen van kleuren? Neem dan contact met ons op.

 

Specificaties
Basiswaterverdunbaar (acryl)
LocatieBinnen
UitstralingHalfglans
OndergrondHout (gegrond), kunststof (geprimerd)
Verwerkingstemperatuur5 tot 30 graden
Gebruiksklaar?Ja
Reviews