Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.
Uw gegevens
label
40%
korting

Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean 1 - 10 liter

Op voorraad
Een zeer matte, vlekafstotende en zeer makkelijk reinigbare muurverf voor binnen. Geschikt voor het behandelen van alle binnenondergronden zoals schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, oude intacte verflagen, beton en glasweefselsystemen....Verder lezen
Vragen over dit product?
Product informatie
Plus- en minpunten
  • Extreem vuilafstotend, makkelijk reinigbaar
  • Extreem schrobvast, glanst niet op na reinigen
  • Stoot water en vet af
  • Niet voor vochtige ruimtes zoals badkamers
  • Merkbaar dikker product vergeleken met andere muurverf

Afwerking                     Mat

Rendement                   9-11 m²/L
 
Droogtijd                      Ca. 1 uur
 
Overschilderbaar           Ca. 6 uur
 
Samenstelling               Watergedragen
 

De Sikkens Alpha Rezisto - Easy Clean Muurverf is een zeer matte, vlekafstotende en zeer makkelijk reinigbare muurverf voor binnen. Sikkens Alpha Rezisto - Easy Clean Muurverf is geschikt voor het behandelen van alle binnenondergronden zoals schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, oude intacte verflagen, beton en glasweefselsystemen.
Door de ultieme vlekafstotendheid is Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean ideaal voor ruimtes die regelmatig gereinigd worden, en die vooral mooi en schoon moeten blijven. Denk hierbij aan horecagelegenheden, ziekenhuizen of scholen. Maar natuurlijk ook in woonruimtes waar veel geleefd wordt, zoals bijvoorbeeld de keuken of woonkamer.
De Stainshield Technology waarover de De Sikkens Alpha Rezisto - Easy Clean Muurverf beschikt onderscheidt zich door vet, vuil, vloeistoffen en vlekken geen enkele kans te geven de verflaag binnen te dringen. Hierdoor trekken vlekken niet in de muur en is deze muurverf eenvoudig te reinigen. Daarnaast heeft deze Sikkens muurverf het EU Ecolabel en Indoor Air Quality A+ certificering.

- Stofdroog na: ca. 1 uur
- Overschilderbaar na: ca. 6 uur
- Verbruik: 10-12 m2 /liter (afhankelijk van de ondergrond en applicatiemethode)
- Glansgraad: mat
- Schrobklasse: 1 (volgens DIN EN 13300)
- Volledig uitgehard en belastbaar: na ca. 3 weken

Bij Verfstein heb je ook de mogelijkheid om de Sikkens Alpha Rezisto - Easy Clean in de door jou gewenste kleur te laten mengen. Het enige dat je daarvoor nodig hebt is de unieke kleurcode. Zorg ervoor dat je voor het mengproces zeker weet dat je de juiste kleur heeft uitgekozen. Gemengde muurverf kan namelijk niet worden geretourneerd. Heb je vragen over schilderen met de Sikkens Alpha Rezisto - Easy Clean , of over het mengen van kleuren? Neem dan contact met ons op.

Specificaties
LocatieBinnen
UitstralingMat
OndergrondSteen(achtig) stucwerk
Verwerkingstemperatuur5 tot 30 graden
Gebruiksklaar?Ja
Reviews