Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.
Uw gegevens

Rigo Toplin Aqua Houtbeits 1 liter

Op voorraad
Deze houtbeits is speciaal ontwikkeld voor gebruik binnen in huis en monumentale panden. Deze houtbeits wordt veel gebruikt bij de restauratie van erfgoed....Verder lezen
Vragen over dit product?
Beschrijving
Plus- en minpunten
  • natuurlijke grondstoffen
  • bevat geen oplosmiddelen
  • waterbasis
  • alleen glanzende afwerking mogelijk

Waar is Rigo Toplin Aqua Houtbeits voor ontwikkeld?

Rigo Toplin Aqua Houtbeits is speciaal ontwikkeld voor gebruik binnen in huis en monumentale panden. Voor het beste behoud van monumentale panden gaat vaak de voorkeur uit naar lijnolieverf in plaats van naar synthetische verf. Met de Rigo Toplin Aqua Houtbeits is het mogelijk om binnen met een lijnolieverf te schilderen. Deze houtbeits wordt daarom veel gebruikt bij de restauratie van erfgoed. Maar het is ook uitermate geschikt voor alle houten ondergronden. Het is uitsluitend geschikt voor toepassingen binnen, omdat het niet bestand is tegen het weer.

Kenmerken

  • Lijnolieverf voor binnen
  • 95% natuurlijke ingrediënten
  • Houtbeits op waterbasis
  • Bevat geen oplosmiddelen
  • Geeft een prachtige glans
  • Transparant en overschilderbaar

Rigo Toplin Aqua Houtbeits aanbrengen

Rigo Toplin Aqua Houtbeits kan binnen gebruikt worden op houten ondergronden. Het kan gebruikt worden als bescherming van het hout. Het vormt namelijk een beschermende laag over het behandelde hout. Hierdoor blijft de huidige staat van het hout langer behouden. De houtbeits kan ook gebruikt worden als een soort grondverf. Het is namelijk na 48 uur overschilderbaar. Afhankelijk van de kleur van de Rigo Toplin Aqua Houtbeits, kunt u met vrijwel iedere kleur overschilderen. Door de waterbasis van de houtbeits is het eenvoudig om de beits te verdunnen wanneer dit nodig of gewenst is.

Langdurig glanzend resultaat

De Rigo Toplin Aqua Houtbeits geeft een prachtig glanzend resultaat. Al na 8 uur is de beits stofdroog en kunt u het langhoudende resultaat al bekijken. Vanwege de lijnolie die de houtbeits bevat, blijft het resultaat langdurig hetzelfde. Lijnolieverf staat er namelijk om bekend dat het resultaat jarenlang intact blijft. Schilderwerk met lijnolieverf kan zelfs honderden jaren later intact worden teruggevonden. Dit maakt de Rigo Toplin Aqua Houtbeits uitstekend geschikt voor toekomstig erfgoed.

Kenmerken
Basiswaterverdunbaar (acryl)
LocatieBinnen en buiten
UitstralingMat/zijdeglans/hoogglans
OndergrondHout
Verwerkingstemperatuur5 tot 30 graden
Gebruiksklaar?Ja
EAN Code8716544040120
Reviews