Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.
Uw gegevens

Rigo Toplin Aqua Houtbeits Blank 1 liter

Op voorraad
Levertijd: 2 tot 5 werkdagen
Een beits op waterbasis die een prachtig glanzend resultaat geeft. Vanwege de waterbasis en andere natuurlijke grondstoffen die deze beits bevat, kan deze lijnolieverf binnen worden gebruikt....Verder lezen
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
Rond uw bestelling af binnen uur.
Vragen over dit product?
Beschrijving
Plus- en minpunten
 • prachtige glans
 • natuurlijke ingrediënten
 • transparant, niet dekkend

Rigo Toplin Aqua Houtbeits Blank de unieke beits voor binnen

Rigo Toplin Aqua Houtbeits Blank is een beits op waterbasis die een prachtig glanzend resultaat geeft. Vanwege de waterbasis en andere natuurlijke grondstoffen die deze beits bevat, kan deze lijnolieverf binnen worden gebruikt. Dit maakt het ideaal voor gebruik in monumentale panden. Lijnolieverf en met name deze houtbeits zijn uitermate geschikt voor het beschermen van hout. Rigo Toplin Aqua Houtbeits Blank staat bekend om het langdurige behoud van resultaat en bescherming van hout. Deze houtbeits is geschikt voor gebruik binnen, maar niet voor buiten. Het beschermt hout namelijk niet tegen weersinvloeden.

Kenmerken

 • Lijnolieverf voor binnen
 • 95% natuurlijke grondstoffen
 • Waterbasis
 • Heeft geen oplosmiddelen
 • Glanzend en transparant resultaat
 • Overschilderbaar

Gemakkelijk aanbrengen en verdunnen

Met Rigo Toplin Aqua Houtbeits Blank kunt u al het hout binnen behandelen. Hiermee biedt u niet alleen bescherming aan het hout, maar krijgt het ook een prachtige glans. De beits heeft een waterbasis, waardoor het gemakkelijk te verdunnen is. Zo is het altijd gemakkelijk aan te brengen op het hout, met een vloeibaarheid die voor u het best werkt. De houtbeits is eenvoudig aan te brengen met een daarvoor bestemde roller of een kwast.

Droogtijd en snelle levering

Na aanbrengen is de Rigo Toplin Aqua Houtbeits Blank na iets langer dan +- 8 uur stofdroog. Het drogen duurt iets langer door het lijnonlie component.

Deze blanke houtbeits geeft het hout een unieke uitstraling. Wilt u de houtkleur niet behouden? Dan kunt u al na 48 uur droogtijd de Rigo Toplin Aqua Houtbeits Blank overschilderen. Afhankelijk van de uiteindelijke afwerking kan het resultaat van de houtbeits jarenlang intact blijven. Dit maakt het een populaire beits voor het behoud van hout in huidig of toekomstig erfgoed.

Waarom Rigo Toplin Aqua Houtbeits Blank kopen bij Verfstein?

Wilt u de Rigo Toplin Aqua Houtbeits Blank kopen? Dit kan in de winkel én online. Waarom online verf kopen bij Verfstein? Bijvoorbeeld omdat:

 • Wij in de winkel verf voor u kunnen mengen, waardoor u ruime keus heeft.
 • Onze verfspecialisten u voorzien van passend advies en graag meedenken.
 • U kunt kiezen uit talloze kwaliteitsproducten die u eenvoudig online kunt bestellen.
  Hier vindt u onze bestelopties.
Kenmerken
Basis-
LocatieBinnen en buiten
UitstralingBinnen
OndergrondHout
Verwerkingstemperatuur5 tot 30 graden
Gebruiksklaar?Ja
EAN Code8716544040120
Reviews