Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.
Uw gegevens
label
13%
korting

Renovaid Renoflex Rood 600 ml

Op voorraad
Prettig te verwerken en uitstekend geschikt voor oppervlakkige reparaties. Deze reparatiepasta wordt gebruikt op diverse ondergronden om kleine oneffenheden weg te werken...Verder lezen
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
Rond uw bestelling af binnen uur.
Vragen over dit product?
Beschrijving
Plus- en minpunten
  • permanente reparatie
  • bevat geen oplosmiddelen
  • beperkte laagdikte

Werk gemakkelijk oneffenheden weg

Renovaid Renoflex Rood is prettig te verwerken en uitstekend geschikt voor oppervlakkige reparaties. Deze reparatiepasta wordt gebruikt op diverse ondergronden om kleine oneffenheden weg te werken. Denk aan spijker- of schroefgaten en krassen of barsten. Renovaid Renoflex Rood is blijvend elastisch dus is het geschikt om barsten in houten kozijnen mee te repareren. Als het hout verder werkt, zorgt deze reparatiepasta niet voor een vergroting van de schade. U kunt dit product ook op andere materialen gebruiken. Renovaid Renoflex Rood is namelijk ook geschikt voor applicatie op beton, epoxy, polyester, ontvet metaal en steen.

Kenmerken

  • Slechts 1 uur droogtijd
  • Goed modelleerbaar
  • Blijft flexibel
  • 5 tot 10 mm laagdikte
  • 20 minuten verwerkingstijd
  • Zwaar te belasten
  • Uitstekend te schuren, boren, frezen, etc.

Bereid het gebruik van Renovaid Renoflex Rood goed voor

Vanwege de vrij korte verwerkings- en droogtijd, is een goede voorbereiding voor het werken met Renovaid Renoflex Rood belangrijk. U kunt eenvoudig voorbereidingen treffen door de benodigde hulpmiddelen gemakkelijk bij Verfstein te bestellen. Als u alles in huis heeft, kunt u direct van start gaan met de verdere voorbereiding. Denk hierbij aan het wegschuren van een verflaag of het aanbrengen van voorstrijkmiddel.

Kies voor een goede afwerking met producten van Verfstein

Nadat de ondergrond voorbewerkt is, kunt u Renovaid Renoflex Rood doseren. Dit kunt u eenvoudig uitvoeren door een doseerpistool te gebruiken. Nadat u de juiste verhouden van zowel component A als component B heeft gedoseerd, kunt u de reparatiepasta mengen. Renovaid Renoflex Rood mengt u gemakkelijk met een plamuurmes tot het een egale rode kleur krijgt. Daarna is het makkelijk te verwerken en aan te brengen op de te vullen beschadiging. Na uitharding kunt u het oppervlak schuren en overschilderen. Voor de beste afwerking kunt u bij Verfstein ook verf bestellen. Bestel gemakkelijk online en geniet van een snelle levering.

Kenmerken
BasisEpoxy
OndergrondHout, epoxy, polyester, steenachtige materialen en metalen (mits ontvet en ontdaan van corrosie).
LocatieBinnen en buiten
Droogtijd1 uur
Reviews
Sandra Van Batenburg
10-03-2023
Beste epoxypasta die ik ooit gebruikt heb.
Sandra Van Batenburg
10-03-2023
Beste epoxypasta die ik ooit gebruikt heb.