Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.
Uw gegevens
label
20%
korting

Polyfilla Pro W205 Houtvulmiddel 200 ml

Op voorraad
Dit houtvulmiddel is buiten inzetbaar als poriënvuller voor hout. En binnen als houtvulmiddel. Zeer geschikt om kleine oneffenheden en beschadigingen te vullen....Verder lezen
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
Rond uw bestelling af binnen uur.
Vragen over dit product?
Product informatie

Polyfilla Pro W205 1K Houtvulmiddel (poriënvuller hout)

Polyfilla Pro W205 1K Houtvulmiddel is een echte alleskunner. Dit houtvulmiddel is buiten inzetbaar als poriënvuller voor hout. En binnen als houtvulmiddel. Zeer geschikt om kleine oneffenheden en beschadigingen te vullen. Daarnaast is Polyfilla Pro W205 1K Houtvulmiddel lichtgewicht en direct klaar voor gebruik. Na droging is Polyfilla Pro W205 1K Houtvulmiddel wit van kleur.

Waar moet je rekening mee houden?

Als je Polyfilla Pro W205 1K Houtvulmiddel buiten gaat gebruiken mag je maximaal 2 mm uitvullen. Dit heeft 30 minuten nodig om te drogen. Uitermate geschikt voor grof porig hout te vullen. Doordat je grof porig hout vult voorkom je ook blaasvorming tijdens het schilderen.

Ga je binnen aan de slag is de maximale dikte 10 mm. Dit heeft 2 uur nodig om te drogen.

De tube voor gebruik goed kneden. Je kunt Polyfilla Pro W205 1K Houtvulmiddel aanbrengen met een plamuurmes. Overtollig materiaal kun je verwijderen met een spons of doek. Poriën kun je ook inwassen met een spons. Er mag geen laag Polyfilla Pro W205 1K Houtvulmiddel op de ondergrond achterblijven.

Polyfilla Pro W205 1K Houtvulmiddel is geschikt voor alle houtsoorten. Overschilderbaar met alle soorten acryl- en alkydverf.

Specificaties
Basiswaterverdunbaar (acryl)
Ondergrondhout (gegrond) kunststof (geprimerd)
LocatieBinnen
DroogtijdDroogtijd
Reviews