Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.
Uw gegevens
label
20%
korting

Polyfilla Pro W100 Plamuur 250 - 800 gram

Op voorraad
Geschikt voor al het plamuurwerk in de woning. Deze professionele plamuur is geschikt voor binnen. Een watergedragen plamuur op basis van polymeerdispersie....Verder lezen
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
Rond uw bestelling af binnen uur.
Vragen over dit product?
Product informatie

Polyfilla Pro W100 Plamuur is geschikt voor al het plamuurwerk in de woning. Deze professionele plamuur is geschikt voor binnen. Polyfilla Pro W100 is een watergedragen plamuur op basis van polymeerdispersie.

Polyfilla Pro W100 Plamuur kopen?

Bestel hier voordelig Polyfilla Pro W100 Plamuur voordelig online. Verfwebwinkel verkoopt een groot assortiment Polyfilla Pro producten uit voorraad. Zeer professionele kwaliteit voor een scherpe prijs. Polyfilla Pro W100 Plamuur is een plamuur op waterbasis.

Voldoet bij gebruik buiten aan het KOMO-keurmerk

Het KOMO-keur wordt toegekend aan producten en diensten in de bouw die voldoen aan hoge eisen ten aanzien van duurzaam gebruik en fabricage. Alle Polyfilla Pro producten voldoen aan deze vereisten.

Eigenschappen van deze plamuurtube

Polyfilla Pro W100 Plamuur kent een zeer gladde afwerking en is na droging perfect schuurbaar. Uniek aan deze plamuur is dat deze direct op kaal hout aangebracht kan worden. Natuurlijk ook op geschilderd of reeds gegrond hout. 

Polyfilla Pro W100 Plamuur is overschilderbaar met watergedragen en synthetische lakken. De maximale laagdikte die kan worden aangebracht met deze plamuur is 1 mm.
Na 30 minuten overschilderbaar bij een laagdikte van 0,5 mm. Een dikkere laag heeft dus meer tijd nodig om te drogen.

Specificaties
Basiswaterverdunbaar (acryl)
OndergrondHout
LocatieBinnen
DroogtijdDroogtijd
EAN Code8710839114008
Reviews